Megbuktatott a matek tanár, mit tegyek?
Ihhhhh :/ Sajnállak..
Hanyadikos vagy?
Figyelj, megtörtént, nem tudsz rajta változtatni. Én sem vagyok jó matekos, pont most írtam egy 1-es TZ-t, pedig azelőtt azért nem írtam 3-asnál rosszabbat :s Meh..
Na, szóval! Ne csüggedj, ne légy szomorú. Második félévben kijavítod legalább 3-asra. Ez szívás, de előfordul! Ajánlom hogy járj külön matektanárhoz, nagyon sokat tud segíteni! Egyik barátomat is simán felhúzta a matektanárja 4-esre, úgy hogy addig nagyon rossz volt matekból.
No problemo, nem dőlt össze a világ😉
Ragaszd fel a tanar fenykepet es habszivacsra, tedd ki a szobad falara es dobald tele darts-al :)))
Olyan helyre is rakhatod, hogy a digitalis oran a hatad mogott latszodjon :DDD
" jó volt de beir egy biztató kettest mert előtte nem tudtam"
.
Azért, hogy 2. félévben végig hajts rá, hogy megkapd év végén a biztos kettest, akár 3-as is.
Eső után köpönyeg.
Legközelebb tanulni fogsz.
Szia! Nagyon szépen köszönöm! Jól esik ! :)
igen igen, sikerült és most vagyok utolsó éven, szerencsére a kemény munkának köszönhetően egyre több jó jegyet írtam és felhoztam szépen magam. Rengeteg gyakorlás mellett elengedtem a szigorú tanárnő beszólásait, meg a mindenféle megjegyzést és csak magamra koncentráltam és sikerült bizonyítani, hogy megtudom csinálni ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!