9-es vagyok és töriből megbuktatott a tanár pedig 2,17-re álltam ma megkaptam a tételeket töriből hogy miket kell tanulni leirnátok nekem ezeket? 1. Egyiptom vallási és kulturális jellemzőinek bemutatása 2. Az athéni demokrácia intézményei, működése
HAHA szerinted valaki azzal fog foglalkozni hogy ennyi mindent leírjon neked csak úgy mert te lusta vagy? :DDD
meg is érdemelted hogy megbuktatott én is megbuktattalak volna..
Menj el az igazgatóhoz fellebbezni. Hivatkozz az ellenőrződre/elektronikus naplóra, ha bizonyítékod van rá, hogy a tanulmányi átlagod meghaladja a 2,00-t akkor köteleznie kell a tanárt az érdemjegy javítására.
Gondolom 9.-es lehetsz, vagy ált. Iskolás. De ezek a legalibibb témák, 1 oldal mind a kettő MAX
Kérd számon a tanártól, hogy mutassa be a dolgozataidat. Kérd meg egy jól tanuló osztálytársadat, hogy igazolja az eredményeket(már ha léteznek a dolgozatok).
De egyébként ez veszett fejsze nyele, nem tudod bizonyítani, ha meg nagyon erősködsz akkor jól meg fog szoparni szóbelin. De ha az osztályfőnököd is a tanárral van, akkor kezsj el tanulni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!