Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt olyan osztálytársad,...

Volt olyan osztálytársad, akinek rendszeresen kellemetlen szaga volt?

Figyelt kérdés
Mire emlékeztetett az a jellegzetes szag? Mondtátok is neki?

2021. máj. 24. 21:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt

Egyszerűen csak nem fürdött.

2021. máj. 24. 21:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Állítása szerint allergiás volt a parfümös cuccokra,tusfürdőkre,szappanokra és csak vízzel fürdött. Hát mi ezt sem hittük el,mert minden nap ázott kutya szaga volt,izzadságszaggal és szájszaggal keverve. Szóltunk neki,a tanárok is
2021. máj. 24. 21:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok, olyan mangalica szagot képzelj el

Én nem mondtam neki mert nem akartam megbántani

2021. máj. 24. 21:53
 4/11 A kérdező kommentje:
3. Biztos mangalicákat tartottak.
2021. máj. 24. 21:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
At én osztalytarsamnak állítólag víziszonya volt, azért nem fürdött. De ettől még dezodor használhatott volna, meg vehetett volna fel tiszta ruhát. Konkrét izzadság szaga volt. De olyan tömény, gyomorforgató. Undorító volt.
2021. máj. 24. 22:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én magam voltam az általánosban. Ugyan nem igénytelenségből,mert tisztálkodtam rendesen. Apám állandóan bent cigizett,ahol a ruhák voltak kiterítve,illetve anyám volt,hogy a tiszta ruhákat(öblítőt nem használt.Mosóporból is keveset.) a konyhába lerakta és ott főzött/sütött a ruháknál, plusz még a szoba is penészes volt. Rengeteget bántottak,hogy milyen büdösek a ruháim,de hát végülis igazuk volt csak ez nagyon mély nyomot hagyott bennem.
2021. máj. 24. 22:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy fiú, aki nagyon könnyen izzadt, mégsem használt soha semmit sem, hogy elfedje a szagot. Tanárok, osztálytársak is szóltak neki, de kerülte a témát.

Két lánynak is rendszeresen kellemetlen szaga volt, nem is tudom mihez hasonlítani.. az egyikről a mai napig nem tudom megállapítani, hogy mi okozhatta. Viszont a másikuk nem fürdött valami sokszor, csak úgy hetente 2-3 alkalommal, ami ugye elég szépen érződött is. Amikor ez előjött témának, akkor nem titkolta, hogy lenézte azokat, akik mindennap fürödnek/zuhanyoznak (tehát engem is), mert szerinte ez vízpazarlás és nagyon egészségtelen is..

A példák gimire vonatkoznak.

2021. máj. 25. 10:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Középsuliban volt egy osztálytársam. Használt dezodort, mégis szinte mindig büdös volt, izzadtság- és hagymaszaga. Falun laktak egyébként, volt hogy több napig egy ruhát hordott, és állítólag (állatokat tartottak) az állatól mellett szárították a ruháikat.
2021. máj. 25. 13:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Volt. Basztatták is miatta. Ápolatlan volt látszott rajta, zsíros a haja, izaddtságszag.
2021. máj. 25. 14:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Uuuhhhhhh, nagyon, nagyon büdös volt az egyik. Szemét, sz'r, kicsi hányás és ki tudja, mi minden keveredett még abban a felhőben. Ha mögöttem ült, nem kellett lenéznem ahhoz, hogy tudjam, hogy előrenyújtotta a lábát a székem alá. Voltak szimplán ápolatlan, folyton izzadtságszagú osztálytársaim is, de ezt az élményt egyikük sem tudta felülmúlni.
2021. máj. 25. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!