Ez szerintetek is megalázó?
Hogy érhetném el, hogy a szemembe nézzen a tanárom? Néha sikerül, de általában nem tudja tartani a szemkontaktust, én ezt elég megalázónak érzem, pedig egyébként valami hihetetlen kedves velem, tehát nem tudom eldönteni, hogy mit is gondoljak róla. Férfiként egyébként nekem is tetszik, de nyilván nem fogok kikezdeni a tanárommal. Szóval azért mindennek van egy határa, én nem adtam alá sosem a lovat.
Észak-Európában élek, itt nem fogadták el a magyar érettségim, csak részben, így most, hogy tovább tanulhassak egyetemen felnőtt gimnáziumba járok. Az egyik tanárom, aki egyben az igazgató helyettes is egy fiatal férfi, nem sokkal idősebb tőlem, talán 5 évvel, ha saccolnom kellene.
Szóval egyfolytában bámul, de nem csak úgy, hogy rám pillant, hanem szinte szemmel megerőszakol, hosszú percekig bámulja a hajam (ez mondjuk nem zavar), a fenekem, a melleim, ezek már zavarnak, főleg mikor a női tanárok is észreveszik, mert látom az arcukon, hogy idegesíti őket. Tehát a fő baj, hogy túl feltűnően csinálja, mert ezt már megalázónak érzem emiatt.
Egyébként nagyon kedves, nem kivételezik velem, de ahol lehet ott segít. Pl. 5 feladatot kellett legutóbb megoldani, én mind a 8-at megoldottam és azokat számította be, amelyek a legjobban mentek. Itt a 10-es a legjobb jegy, kapunk egy jegyet az órai szorgalomra, ami szerinte 10-es volt, a vizsgám az ő tárgyából lett a legrosszabb 8-as, mégis 9-est írt be, mert, hogy szerinte órán nagyon aktív voltam. Ennek örültem, de a többi tanárnál lehet az ember akármilyen szorgalmas 1 jegyet nem növekedhet a vizsgajegy után a kurzus jegy. Kinyitja az ajtót, mosolyog rám egyfolytában, 2 percen belül válaszol az emailjeimre, akár hétvégén is. Tehát gondolná az ember, hogy amúgy barátságos, de másfelől meg nem tudom értelmezni a lealacsonyító viselkedését.
Szerintetek lenéz engem? Direkt meg akar alázni, vagy ennyire nem veszi észre magát, vagy mire kellene gondolnom?
Te beteg vagy, komolyan.
Egy férfi kíván egy nőt és nézi.
Amikor szexre kerülne a sor, akkor is a tekintélyeddel, meg a nagyságosságoddal leszel elfoglalva?
Szerintem olvasgass a férfi nő kapcsolatokról, bár ezen korban már jelentősen túl vagy, de úgy látszik, még nem tetted meg.
Kérdező a bajok nálad vannak a toronyban....!
Nem a tanárral!
Na, ezt jól megkaptam. :D
Nem az a fő gondom, hogy megnéz, hanem az, hogy ezt mindenki előtt teszi, nem csak akkor mikor kettesben vagyunk, mert beszélgetünk mondjuk az igazgatóiban, hanem pl. az étkezőben is. Folyton úgy ül, hogy szemben legyen és egyfolytában bámul és már többen is megkérdezték kicsit indirekten, hogy van e valami köztünk. Ami itt elég nagy szó, mert itt nem túl pletykásak az emberek. Azért ő mégis csak a tanárom. Nem akarom se őt, se magamat kirúgatni, ezt itt elég komolyan veszik. Tudom, nem történt semmi ne parázzak, de akkor is.
Paranoiát már elég jól tudják kezelni - fordulj pszichológushoz!
Beképzeled magadnak az egészet.
Ööö, kérdező, neked hátul is van szemed???
Hogyan látod, hogy a fenekedet bámulja? :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!