Levelezőn mennyivel nehezebb/könnyebb elvégezni az egyetemet, mint nappalin?
Nem szeretem a szakot ahova járok, nem akarok vele elhelyezkedni. Olyat akarok csinálni, ami jobban fizet.
A tandíjat se lenne jó visszafizetni ha kiiratkoznék. Már csak 1 év lenne hátra. Szóval a legértelmesebb döntésnek a levelezőre való átiratkozás tűnik. Akkor tudnék dolgozni és nem a semmibe menne ez az 1 év.
#20: Nem véletlenül használtam a felfelé bukás kifejezést... Egy egyetemi rektort még kormányváltás nélkül is képesek eltávolítani, de aki egyszer odakerült, az ha meg is bukik, nem fog kevesebb jövedelemmel továbblépni.
Lehet hogy elvagyok a fűtött irodában, csak megélni nem fogok belőle.
Saját lakásról vagy a szüleimtől különköltözésről nem is álmodhatok közszférás fizetésekből
Pedig maga a szak tetszett, csak egyszerűen kiábrándultam belőle
Hát, nézegetem az álláshirdetéseket és középfokú végzettségért is már 300 feletti nettó fizetéseket kínálnak. De pl láttam szobafestőt kerestek 400 nettóért.
250 nettót meg egy gyártósoron megadnak.
Szóval nem mondanám olyan jónak azt a 250 ezret
Ha valami normális végzettséget szereztem volna a fos büfészak helyett, akkor én is megkaphatnám.
Persze, megkaphatnád, pár év tapasztalattal, ha le is tudsz tenni valamit az asztalra.
A festőt hasonlítani mondjuk egy mérnökhöz nettó baromság még mindig
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!