Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen szakos volt az a...

Milyen szakos volt az a tanárod, akire rossz szájízzel emlékszel vissza az általános iskolából?

Figyelt kérdés
Miért?

2021. máj. 22. 20:01
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Második idegennyelv /olasz/

Aki nem tudott olyan jól olaszul, mert egyszerűen nem volt hozzá skillje, folyton kigúnyolta. ("Ha ezt egy olasz hallaná öngyilkos lenne" "Ettől a kiejtéstől idegösszeroppanásom lesz")

Nos, én sem voltam jó olaszból, és nekem is mondott ilyeneket. Én bedühödtem, és mivel kémiából nagyon jó voltam már akkor is, felírtam neki egy egyenletet hogy oldja meg. Nem tudta megoldani, így elmondtam neki, hogy nem mindenkinek vannak azonos skilljei. Erre szaktanárit kaptam...

2021. jún. 4. 15:22
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Informatika. Egy negyvenes férfi volt, ráadásul három gyerekes családapa. Úgy alakult, hogy én voltam az egyetlen lány az informatika fakultációs csoportjába. Kimondottan nem kedvelt engem. Ha, jól megcsináltam egy adott feladatot, az volt az első kérdése, hogy melyik fiú küldte át nekem és, hogy mit kellett tennem érte. Ezeken kívül is gyakran tett két értelmű, perverz megjegyzéseket. Ez végül addig fajult, hogy én és néhány segítségemre siető fiú, akik alátámsztották a mondani valómat, beszélgetünk osztályfönökömmel, aki kérvényt írt az igazgatónak, hogy leadhassam az infó faktot. Ő volt az egyetlen tanár, akire nem szívesen emlékszem vissza az iskolából. Rajta kívül minden tanár rendkívül segítő kész és aranyos volt velem.

20/L

2021. jún. 7. 21:53
 33/33 anonim ***** válasza:
83%

Magyar és irodalom tanár, aki alsós osztályfőnök is volt és a nővérem korábbi alsós ofoje is egyben.

Voltak olyan beszólásai hogy "hatnak van hasa is" meg a helyesírásra különösen érzékeny volt, meg néha uvoltott. O meg enyhébb kiadás. Ha épp valaki nem figyelt imádta kipecezni az órán.

Az enek zene tanárnő nagyon kemény volt. Szerette hozzávágni a hangvillát ahhoz aki beszélt órán, simán felpofozta a lányokat. Utalta a lányokat. És néha elképesztően uvoltott. Mindez egy zenetagozatos iskola.

Nagyon sok a lelkileg sérült pedagogus es aki alkalmatlan az is szerintem.

2022. jún. 8. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!