Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen szakos volt az a...

Milyen szakos volt az a tanárod, akire rossz szájízzel emlékszel vissza az általános iskolából?

Figyelt kérdés
Miért?

2021. máj. 22. 20:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
90%
A matek tanárnő. Egy rohadt rosszindulatú román nő volt aki élvezte hogy szenvednek a gyerekek. Nem az érdekelte hogy megtanítsa az anyagot hanem minél több szenvedést okozzon. Remélem már a pokolban van Ildikó néni.
2021. máj. 22. 22:09
 22/33 anonim ***** válasza:
89%
Általánosból csak az első, alsós ofőm tudom kiemelni, tőle eltekintve szerencsére nagyon jó és normális tanáraim voltak. De az a nő.. imádott minket lejáratni, sokszor bunkó megjegyzései voltak, de igazából mindenki irányába, ehhez társult egy kis felsőbbrendűségérzet is. Én azért kaptam többet, mert csendesebb, kicsit visszahúzódóbb voltam, ami neki nem tetszett, ennek elég sokszor hangot is adott. Viszont a nagyszájúaknak is ugyanúgy beolvasott. Szerencsénkre 1-2 év után nyugdíjba ment, és nem ő vitte végig az osztályt. Technikát tanított, magyart, a többi tárgyára szerencsére nem emlékszem.
2021. máj. 22. 22:30
 23/33 A kérdező kommentje:
20. Nálunk is volt egy ilyen duci lány. Egy ilyen gyereket valóban sok kellemetlenség érhet testnevelés órán. Nem tud megcsinálni gyakorlatokat, s tetejébe még a tanárai és osztálytársai is cikizik.
2021. máj. 22. 23:17
 24/33 anonim ***** válasza:
92%
Én annyira rossz általánosba jártam, hogy csak egy tanár van, akire nem rossz szájízzel emlékszem vissza. Volt ott mindenféle, a rosszindulatú, az igazságtalan, a hülye... Megváltás volt a középiskola.
2021. máj. 23. 00:17
 25/33 anonim ***** válasza:
86%
Kémia és informatika
2021. máj. 23. 12:50
 26/33 anonim ***** válasza:
94%

Magyar irodalom, nyelvtan.

Judit néni nagyon gonosz volt. Komolyan írok, állandóan a férfi tanárokra mászott rá, annyi festék volt rajta mint a Mona Lisan. Az órákra nagyon felkészületlen volt, dolgozatokat 2 hónapig javította(khm órán javította ki 2 hónap után) és a dogák nagy része esszék voltak, és nem pontozott hanem ráírt egy számot random 1 és 5 között, attól függ kinek javította a dolgozatot. Nekem mindig 4-es volt, de akiket utalt annak 1,2 voltak a kiskedvencek azok 5. Judit néni imádott másokat megalázni, engem 6. osztályban szivatott folyton, minden órán én feleltem, és 2,3asokat adott, meg folyton engem szidott. 7.-től velem érdekes módon kedves lett. A 30 fős osztályból 12-13 embert utált. Nem csak engem alázott meg így, hanem a többieket is, volt olyan, hogy valakit elhordott mindenféle butának, meg mondta, hogy xy-t biztos nem veszik fel abba a gimnáziumba.

Én 8.-ban viszont vettem a bátorságot, és próbáltam elhítelteleníteni a tanárt, szanaszét mémeltem, és beszámoltam hogy azért késik óra előtt, mert orálisan kényezteti az igazgatót, így ilyen beszólásai után nem sírás volt (rengetegszer előfordult) hanem nevetés.

2021. máj. 24. 18:58
 27/33 anonim ***** válasza:
28%
Etika. nagyon érdekes és jó órák voltak, mellesleg a tanár is nagyon szimpi
2021. jún. 1. 19:43
 28/33 1112 ***** válasza:
100%

"Etika. nagyon érdekes és jó órák voltak, mellesleg a tanár is nagyon szimpi"

Gondolom félreolvastad valamit, vagy jófej a tanárod, és hiányzik, és azért a "rossz szájíz". Mert a rossz szájíz az azt jelenti, hogy kellemetlen érzelmet, érzést generál benned, ha visszagondolsz rá/rá gondolsz.

2021. jún. 1. 19:51
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Középiskola, német. Személyiségzavaros beszédhibás kiégett nő, aki a pénzébe meg az öltözködésbe kapaszkodva próbált megmenekülni a klimax elől. Egyszer tüneményeskedett, hogy jajj mennyire szeret minket, aztán ha rosszul mondtál egy szót, vagy rosszul ragoztál, de tényleg csak egy betűt, akkor dührohamot kapva ment ki óra közbe a folyosóra ajtócsapkodás közben. Egyszer filmet néztünk, aztán elkapta a rossz hangulat, mert egyvalaki (kis csoportban voltunk, tényleg csak egy valaki) elkezdett teljes csendben telefonozni, erre röpdogát íratott. Borzalom volt, és sajnáltatta magát, őszintén nem értette miért nem szereti őt egy diák sem. Dicsérő szavakat csak akkor adott, ha tökéletesen tudtál valamit. nem szidott, de a viselkedése elég megalázó volt kollektíven mindenki számára.

A töri tanárral is volt hasonló középiskolában, vele csak annyi volt a baj, hogy sosem tanított, de magasan követelt. Kiszórt egy rakat szöveges dokumentumot, órai feladatot nekünk kellett feldolgozni konkrétan az egész 4 éves anyagot. Az órák 60 százalékára be sem jött, ha be is jött akkor meg 10-20 perc késéssel. Követelések az egekben, egyetemi szintű 5-8 oldalas témazárókat íratott, amikre hiába készültél, mert a tankönyvben, esetleg jegyzeteidben, amiket valahogy összekapartál sehol nem volt benne, amit kérdezett. Talán egy egyetemista hallgató tudta volna csak megírni négyesre- ötösre. Így két részre szakadt az osztály; akinek ráment a fél élete a töri tanulásra annak meg se kottyant az érettségi majdnem max ponttal, aki viszont elengedte már 9. elején, azok sorra buktak, vagy alig kaparták össze a 2-est, nagyon ritkán a hármast.

Előbbi emberileg, utóbbi pedagógiailag volt erősen kifogásolható személy.

2021. jún. 3. 14:25
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Kozmosz tanárnő. Német tanárnő volt, és náci. (Volt egy cigány osztálytársam, és folyton lenézte, meg szappannak szólította, mi 5.-ben nem tudtuk mire utal ez, 8.-ra világos lett...)

Nagyon érdekes módon ítélt meg minket, az osztály 80%-át imádta, annyira, hogy csokit vitt nekünk, meg elvitt minket Ausztriába kirándulni, többi 4-5 embert (cigány vagy barnabb bőrrel rendelkeztek) gyűlölte őket.

Visszaemlékezve nagyon ijjesztő, milyen tanárnő volt.

2021. jún. 4. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!