Vezetésoktatónak milyen ajándékot adjak?
4 éve próbálom megszerezni a jogsit, első alkalommal önhibámon kívül kicsúsztam az időből, tavaly újra kezdtem a tanfolyamot, de szintén önhibámon kívül (vírus) lassan megint letelik a 2 év és még csak 10 óránál tartok.
Ő a harmadik oktatóm, tegnap vezettem vele először, és bánom, hogy eddig nem hozzá jártam. Az első oktatóm nagyon bunkó volt velem, a második mindig lepattintott, ha időpontot kértem tőle. De most ez a harmadik nagyon rendes, türelmes, és ha minden a terv szerint halad, elég gyorsan fogok haladni vele, nagyon hálás vagyok neki. Meg azért is, amiért elvállalt, mert konkrétan egy boltban kaptam el hirtelen felindulásból és kérdeztem meg, hogy elvállalna-e, és a sok tanulója ellenére azonnal igent mondott.
Annyit tudok róla, hogy az autók és a rajzolás a szenvedélye, a Skodájára nagyon büszke, meg az apja régi rajzaira. Meg az anyja kéziratairól készített könyvet, amiben korábban (akkor még nem tudtam, hogy közünk lesz egymáshoz), én segítettem neki a munkámból adódóan.
Gondoltam olyanra, hogy esetleg lerajzolom neki az oktató autóját (grafikus vagyok), de nem tudom mennyire hangzik hülyeségnek.
Csokit, piát olyan sablonos adni.
Ez az átlag haver.
Mégis mit vársz tőlünk?
Igen, rajzolj neki valamit.
Vigyél piát is, és csokit is, plusz dobd meg egy kis zsebpénzzel pluszban. Komolyan nem értem az ilyen embereket. Csinálj amit akarsz, miért nekünk kéne eldöntenünk egy olyan dolgot amit te már rég eldöntöttél? Pontozz lefele ha akarsz, nagy ívben sz@rok rád is és az oktatódra is. Hülye kérdésre ne csodálkozz ha ugyanaz a válasz. Kretén.
Hogy legyen egy értelmes komment:
Ha magamból indulok ki, én nem vettem semmit sem neki, amolyan hálapénzt kapott, de csak azért, mert tényleg nagyon jó fej volt, és nem mindenkivel.
Hogy mi lenne a legjobb? A fene se tudja. Lehet a legjobb a rajzolás lenne.. De nekem meg az már annyira személyes dolog.
Mégiscsak egy idegen, oktató, aki havonta nagyon sok emberrel foglalkozik.
Nem biztos hogy nagyon örülne egy rajznak, de manapság talán a pénz a legértékesebb. És leghasznosabb is. Picit naiv vagy, de én is ilyen voltam.
Szerintem Te magad döntsd el, hogy melyik lenne a legjobb, tekintve, hogy Te ismered.
26 -os vagyok! Igen. Ritka. Ritka kincs.
Megérte 4 hónapot várnom rá anno, mire elkezhettem a vezetést.
Amúgy sokáig azt terveztem hogy egy nagy adag palacsintát kap. Egyszer azt mondta , hogy a palacsinta mindenre gyógyír.
Lisztérzékeny és elmesélte, hogy eddig senki nem tudott neki jó palacsintát sütni. Gondoltam, na majd én... Erreföl a vizsga előtt kicsivel csillogó szemmel mesélte, hogy milyen finom palacsintát evett otthon. Na mondom, akkor újratervezés... És ezt az ötletet elengedtem. Így lett a fent írt, karácsonyi dísz az ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!