Vezetésoktatónak milyen ajándékot adjak?
4 éve próbálom megszerezni a jogsit, első alkalommal önhibámon kívül kicsúsztam az időből, tavaly újra kezdtem a tanfolyamot, de szintén önhibámon kívül (vírus) lassan megint letelik a 2 év és még csak 10 óránál tartok.
Ő a harmadik oktatóm, tegnap vezettem vele először, és bánom, hogy eddig nem hozzá jártam. Az első oktatóm nagyon bunkó volt velem, a második mindig lepattintott, ha időpontot kértem tőle. De most ez a harmadik nagyon rendes, türelmes, és ha minden a terv szerint halad, elég gyorsan fogok haladni vele, nagyon hálás vagyok neki. Meg azért is, amiért elvállalt, mert konkrétan egy boltban kaptam el hirtelen felindulásból és kérdeztem meg, hogy elvállalna-e, és a sok tanulója ellenére azonnal igent mondott.
Annyit tudok róla, hogy az autók és a rajzolás a szenvedélye, a Skodájára nagyon büszke, meg az apja régi rajzaira. Meg az anyja kéziratairól készített könyvet, amiben korábban (akkor még nem tudtam, hogy közünk lesz egymáshoz), én segítettem neki a munkámból adódóan.
Gondoltam olyanra, hogy esetleg lerajzolom neki az oktató autóját (grafikus vagyok), de nem tudom mennyire hangzik hülyeségnek.
Csokit, piát olyan sablonos adni.
Látom mindenkit lepontoztál aki nem a Te véleményeden van.
9-es voltam, változtatok a válaszon. Torkozd le jó mélyen. (Komolyan) Hidd el meg fogja köszönni, a végén pedig töröld meg a morcos kis szádat.
Utolsó, leírtad az őszinte véleményed, ez tök jó, csakhogy a kutyát sem érdekli, hogy te mit gondolsz arról, hogy a kérdező meg szeretné ajándékozni valamivel az oktatóját, mert nem ez volt a kérdés. Nem a kérdező hisztizik, te vagy szimplán hülye.
A kérdésre válaszolva; habár tényleg sablonos, de egy üveg ital vagy tábla jobb minőségű csoki szerintem a legjobb választás ajándékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!