Vegyek ajándékot a vezetésoktatómnak vizsgára?
2
Egy jó,és kedves illetve türelmes vezetés oktató olyan ritka mint a fehér holló. Ha tényleg olyan mint a kérdező leírta és ha elsőre át is megy akkor tényleg megérdemel valami ki apróságot.
Szerintem is akkor add oda, ha átmentél, nehogy azt higyje, hogy megvesztegeted a vizsgáért (mert például vizsga előtt nem tudhatod 100%, hogy sikerül a vizsga).
Annyi csak, hogy várd meg, amíg a vizsgabiztos kiszáll vagy, ha pl rögtön utánad jön más és nem tudsz kettesben maradni az oktatóval, hívd fel és mond meg, hogy a helyszínen nem tudtad átadni, de hálád heléül vinnél neki egy apróságot.
Amúgy akármit vihetsz, valami kocsival kapcsolatos dolog, csoki, bor.
Ez de aranyos ötlet:)
Nem szokás egyébként, de biztos jól fog neki esni.
Én is akartam anno venni neki. Nem a vizsgára, hanem utána, gondoltam, felhívom, elszaladok felé, odaadom. Még utána is segített sokat, mert sajnos a saját autóm kifogott rajtam a tanuló kocsi után, így még azzal is mentünk pár órát (ezért nem kért pénzt). A következő ilyen alkalommal akartam neki odaadni, de végül erre már nem került sor.
Mindenesetre kárba nem veszett, megittuk otthon :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!