Mit adjak a vezetésoktatómnak?
Figyelt kérdés
Szerencsére sikerült jófej oktatót kifogni, elég nyugodt és jól viseli a hülységeimet. Szerintem szép gesztus lenne cserébe adni valamit. Normál esetben bort vagy csokit adnék, de gondoltam hátha valakinek eszébe jut valami hasznosabb dolog, ami nem csak kedvesség, de esetleg az oktatás során is lehet használni.2017. szept. 6. 10:08
2/15 anonim válasza:
Kérdezd meg az irodában, ahol fizeted be a pénzt, hogy mit szeret. Én kólát meg Pocket Coffee csokit vettem az enyémnek egy jó nagy csomaggal, mert azok a kedvencei. :D
3/15 anonim válasza:
Esetleg valami apróbb, praktikus autós kiegészítőt.
4/15 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam én is, csak nem tudom milyen aránylag hasznos autós kiegészítők vannak, lehetőleg olyan, ami nem csak még egy kacat az autóba. De a második ötlet sem rossz.
2017. szept. 6. 11:08
5/15 anonim válasza:
Csókot! Viccet félretéve, én összeállítanék egy ajándékcsomagot borral, csokival, hasonlókkal.
6/15 anonim válasza:
En boritekot adtam. Abbol tuti azt intezhet maganak, amire szuksege van.
7/15 anonim válasza:
#4 vagyok! wish.com-on beírod, hogy car acessoires, ott milliónyi dolgot lehet találni vannak kevésbé használható dolgok, meg tök jó cuccok is. Én már rendeltem tőlük, kb 12 alkalommal, eddig semmi gond nem volt velük. Viszont kb 3 hét, mire kiszállítják, de ezt jelzik is.
Vannak más hasonló oldalak is, aliexpress, stb. Gyakorlatilag mindegyiknek egyenként is zavarbaejtő a kínálata.
8/15 anonim válasza:
"car accessories" Bocs, elgépeltem előbb.
9/15 anonim válasza:
Bukósisakot, ha beül melléd :D
10/15 anonim válasza:
Szia. Én vezetésoktató vagyok és a pénznek jobban örülnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!