Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit adjak a vezetésoktatómnak?

Mit adjak a vezetésoktatómnak?

Figyelt kérdés
Szerencsére sikerült jófej oktatót kifogni, elég nyugodt és jól viseli a hülységeimet. Szerintem szép gesztus lenne cserébe adni valamit. Normál esetben bort vagy csokit adnék, de gondoltam hátha valakinek eszébe jut valami hasznosabb dolog, ami nem csak kedvesség, de esetleg az oktatás során is lehet használni.
2017. szept. 6. 10:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én mikor levizsgáztam, pont akkor vettük le a füstről a jobbnál jobb finomságokat. Abból készítettem egy ajándékcsomagot az oktatómnak. Bár én tudtam róla, hogy imádja a hurkát, kolbászt, sonkát, stb. Mikor elhajtottunk a lacipecsenyés előtt, mindig felcsillantak a szemei, és bármilyen hideg volt, picit leengedte az ablakot, hogy legalább az illat bejöjjön... :)
2017. szept. 6. 12:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Én nem vittem semmit. Minek? Neki ez a munkája, te csak egy vagy a több ezerből. Másnap már nem fog rád emlékezni.
2017. szept. 6. 13:21
 13/15 anonim ***** válasza:
47%
Konkrétan senkit sem ismerek aki adott volna valamit az oktatónak. Nem szívességből tanított, neki ez a munkája, és kapott fizetést érte.
2017. szept. 6. 14:41
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
Vannak sóher, smucig emberek, meg vannak nagyvonalúak is.
2017. szept. 6. 16:13
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, végül pénzt adtam. Most néztem csak vissza, hogy mennyi ötlet összegyűlt itt egy hónap alatt, mindenkinek, aki írt valamit ment a zöld kéz!

Amúgy én úgy gondolom, hogy a tanáraimnak is az a dolguk, hogy tanítsanak, mégis rengeteg, akit kedveltem, kapott valami kis apróságot év végén. Szerintem mindenkinek jól esik ha néha megköszönik neki amit csinált és nem csak kritikák érik.

2017. okt. 5. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!