Hagyjam vagy adjak neki esélyt?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel szakítottam én akartam ő nem, friss dolog volt és úgy éreztem nem tudok szerelmes lenni, de ennek ellenére emberileg nagyon közel került hozzám...mióta szakítottunk szarabbul vagyok mint gondoltam. Nem tdom mit tegyek, nem akarok játszani az érzéseivel, de jelenleg jobban hiányzik mint szakítás előtt képzeltem...vagy hagyjam és idővel elmúlik?2017. máj. 13. 22:18
1/8 anonim válasza:
Ha ennyire hiányzik akkor megér egy esélyt szerintem :) a szerelem egy idő után úgyis átalakul szeretetté, és ez a legfontosabb, hogy mellette érzed teljesnek magad!
2/8 anonim válasza:
Hagyd inkább gondolj bele ha megint összejöttök akkor megint szakításon fog járni az agyad, arról nem is beszélve mennyire hülyének nézne ezek után.
3/8 anonim válasza:
ez az igaz szerelem, nem a vonzalom, meg a nyálas romantika!
persze, hogy adj esélyt neki! Lehet, hogy több ilyen nem lesz az életedben, mert bizony létezik nagy Ő igazából is, és a szerencsések egymásra találnak
4/8 anonim válasza:
#2 ez csak pasi logika! nem hiszem, hogy egy lány, aki elsőre sem akart szakítani, hülyének nézné... inkább örülne, lehet, hogy ezért imádkozik minden nap azóta is.
5/8 A kérdező kommentje:
#4: remélem igazad van, köszi a válaszokat :)
2017. máj. 13. 22:54
6/8 anonim válasza:
az a baj, hogy mindenki a nagy szívdobogást, remegést várja szerelem címszó alatt. Pedig ez a legtöbb embernél 20 év fölött már nincsen. Kinőjük egyszerűen. Örülj neki, hogy van valakid, aki iránt mély érzéseket táplálsz. Nem kell a szívdobogást, állandó tüzet várni, mert lehet, hogy már pont kinőtted és felnőtt lettél.
7/8 anonim válasza:
Egy kapcsolat nem a rózsaszín ködről szól... Gondolkozz kicsit.
8/8 anonim válasza:
Ha hiányzik és szarul vagy az annak a jele hogy hibáztál amikor szakítottál. Soha nem késő helyrehozni a dolgokat csak tedd amit a szíved diktál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!