Miért bántanak engem azért mert nem vagyok depressziós?
Figyelt kérdés
Hello! Az osztályban mindenki szekál hogy milyen tökéletes az életem meg hogy mindent meg kapom, és igaz hogy sok mindent kapok szüleimtől de csak jó jegyek áráért. Nos én nem vagyok emo se punk se ilyen lázadó ember és ezért csesztetnek suliba folyton a cigit 'nyomják le a torkomon' hogy szívjam én is mert az menő. Mit tegyek?2021. máj. 18. 21:55
2/6 anonim válasza:
Mondd meg, hogy mióta leálltál a speeddel, azóta cigit se szivsz.
Nálunk volt egy srác, középsuliban mindig kináltál piával, azt mondta, sorry, 13 évesen leálltam a piával:D
3/6 anonim válasza:
Nehogy amiatt szívd a cigit,mert ,,menő" ,persze aztán emiatt jön a függőség. Látom te nem vagy annyira belevezethető a rosszba,tartsd meg ezt a jó szokásodat,mert nagyon jól fogsz járni vele hidd el. Legyél határozott,légy büszke magadra,másképp is lehetsz menő.
4/6 anonim válasza:
"Látom te nem vagy annyira belevezethető a rosszba"
Mint? Hogy kipróbálja a cigit? Azért ettől egy ember nem lesz rossz. Csak káros a dohányzás.
5/6 anonim válasza:
Semmi gáz nincs vele, ha másokra rá akarják nyomni, akkor valszeg ők sem "depressziósak". Hidd el szar dolog ez az egész, isten őrizz, hogy másnak promózzam
6/6 anonim válasza:
Irigyek rád, nem kell ezzel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!