Mit lehetne tenni, ha nem beszelnek velem az osztálytársaim, meg se nézik mit írok nekik, de ha kell a házi, akkor meg rám írnak? Már lassan depressziós vagyok miattuk.
Te se nézd meg az üzeneteiket. Oh, jobbat mondok :D nézd meg, amit írtak, és ne válaszolj rá!
Komolyan, ne hagyd, hogy kihasználjanak!
Nekem is foyton irogatnak (mondjuk a többség viszonozza is), mert nekem mindig minden megvan, de már egészen jól haladok a "nem, bocsi" leírásával.
Első körben azt, hogy amikor ők segítségért keresnek meg téged, te sem válaszolsz.
Második körben pedig megpróbálsz magadnak osztályon kívüli barátokat szerezni. Amint látják, hogy van életed annak ellenére, hogy ők próbálnak gáncsolni, rögtön rájönnek, hogy veszítettek, és békén fognak hagyni, de még akár el is kezdik keresni a társaságodat.
Szia! :)
A kedves, kicsit talán önbizalomhiányos emberek bevonzzák ezt a “kisujjam nyújtom, de a karom is letépnék” habitust, sajnos.
Annyit tudok tanácsolni, hogy használd ki a karantént, építs az önbizalmadon. :) A maradék idő + nyári szünet pont elég lesz rá, hogy tuningold a pszichéd és megtanulj “nem”-et mondani az agyrágó zombiknak. ;)
Sok sikert a továbbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!