Tudják rólam, hogy depressziós vagyok. Mit tegyek? (többi lent)
Az egész iskola tudja rólam, hogy depressziós vagyok. Igen, ennyire meglátszik. Mit tegyek azért, hogy ne úgy kezeljenek, mint egy beteg embert? Vagy legalább emberszámba vegyenek, mint bárki mást?
Sosem köszönnek nekem, nem beszélgetnek velem és emellett nagyon lenéznek és undorodnak tőlem. Mondhatni lúzernek titulálnak. Pedig ha bárki is kezdeményezne velem beszélgetést az nagyon jól esne. Sajnos én nem merek.
Egy depressziós ember valóban ennyire ijesztő és gyűlöletre méltó? Elvárják tőle, hogy meggyógyuljon de segítség helyett inkább csak rontanak a helyzetén? ez miért van?
16/L
Valószínűleg mindenféle hülye pletyka van rólad, hogy őrült vagy vagy ilyesmi. A sok idióta meg elhiszi. Sajnos ilyenkor nem lehet mit tenni.
De nem is kell buta emberek barátságáért sóvárogni, hiába rossz, hogy egyedül vagy. Én a helyedben vagy sulit váltanék, vagy az online barátok irányába mennék.
Volt időszakom nekem is 10 éve, mikor online játékba temetkeztem és életre szóló barátságokat kötöttem, azóta egy városban is élünk, szombaton megyünk házibuliba együtt stb. Páromat is ott ismertem meg. Na szóval nem muszáj leragadni a sulis embereknél.
Köszi a választ.
Iskolaváltás kilőve, mert a második otthonomnak tekintem, leszámítva, hogy ennyire barátságtalanok velem a diákok.
Szia.
Sajnos nem vagy egyedül ezzel a problémával. Lenézik a depressziósokat mivel hülyének nézik őket ahelyett, hogy megértenék azt, hogy ez egy komoly betegség és segíteni kellene nem pedig kirekeszteni őket. Mivel nincs kivel megbeszélned a problémáid felajánlom, hogy beszélgetek veled. Ha gondolod írj rám privátba és megpróbálok pár értelmes tanácsot adni neked. Mellesleg több hozzád hasonlóval is beszélgettem már itt abból a célból, hogy jobban érezzék magukat. És szerencsére sikerrel is jár ez a "segíteni akarásos" törekvésem. Szóval ha lenne kedved hozzá írj nekem de ha nem szeretnéd sincs semmi baj.......megértem. Szia...vigyázz magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!