Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen frappáns, vicces...

Milyen frappáns, vicces választ lehetne írni erre az üzenetre?

Figyelt kérdés

Tegnap és ma nem voltam iskolában, és az osztálytársam (aki volt ma suliban) rám írt, hogy el tudnám-e küldeni neki a két tanóra anyagát, mert ő nem írt órán.

Komolyan, ha én sem voltam ma suliban, akkor nekem honnan lenne meg?

Meg ő miért nem írta le órán? Lefogták a kezét, vagy mi? :D

Mit írjak neki vissza, amin nem sértődik meg, de kicsit rá is világít arra, milyen butaságot kért/kérdezett tőlem? :D

2021. máj. 14. 13:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
Írd neki, hogy hülye vagy, mint szódás a lovát
2021. máj. 14. 13:27
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Küldj egy képet egy üres A4es lapról, hogy te ezt jegyzetelted.
2021. máj. 14. 14:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy ő "bent volt" és nem észlelte, hogy esélyed sem volt jegyzetelni - abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy te sem voltál ott az órán. Mc Master!
2021. máj. 14. 14:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szóval az osztálytársad nem csak hogy nem jegyzetel órán egyáltalán, még azt sem tudja, hogy ki van ott rajta kívül és ki nincs. Csoda hogy megtalálja az iskolát.
2021. máj. 14. 15:04
 5/13 A kérdező kommentje:

2-es, köszönöm az ötletet, felírtam az óra nevét, a dátumot a lap tetejére és üresen hagytam a papírt.

Elküldtem neki, erre visszaírt, hogy "küldel még egyszer, nem látszik rajta semi!"

Te jó ég, ez már nagyon mély nekem is...

2021. máj. 14. 17:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
:DDDDDDD
2021. máj. 14. 18:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Írd azt neki hogy mi van Pali (vagy ahogy hívják), ugye, hogy nehéz koncentrálni néhány vaskalapos tanárka miatt akik 45 perceken át nem engedik a gyerekeknek, hogy egyenek, igyanak és mosdóba menjenek.
2021. máj. 15. 23:15
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem hiszitek el, ma reggel 4(!!!) ember írt rám az osztályból, hogy pénteken mit is mondott a tanár, miből írunk hétfőn...

Most komolyan, honnan a bánatos *#>!%-ból tudjam???

Nekik kéne leginkább tudni, hiszen ők ott voltak órán!!

2021. máj. 16. 10:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy egyszerűen nem vették észre, hogy nem voltál ott? Vannak olyan gyerekek, akiket nem mindig vesznek észre, ha beteg.
2021. máj. 16. 12:34
 10/13 A kérdező kommentje:

Én ülök mindig a legelső padban, és ha valaki hiányzik, akkor mindenki egyel előrébb kell üljön.

Meg hát két napig nem voltam. Nyilván nem várható el hogy mindenki tudja hogy ki nincs éppen, de ez azért feltűnő, nem?

Illetve a hetes mindig így kezdi "xy foglalkozáson 28 fővel jelen vagyunk. Hiányzó Para Zita"

Nem fura, hogy 29 helyett 28? És még a nevem is mondani kell?

2021. máj. 16. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!