Szerintetek ez jó ajándék egy lány barátnak, aki most lesz 30? Vagy esetleg van valakinek valami vicces, frappáns ötlete?
2015. nov. 7. 17:04
1/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon jópofa de lehet hogy megsértődne rajta..te ismered, szerintem döntsd el, mindenesetre szerintem nagyon meno :"D
2/19 anonim válasza:
Nekem ez nagyon nem jönne be, egy kicsit sem viccesek a cuccok, amik benne vannak és hát eleve egyértelmű, hogy nem szántál időt arra, hogy találj neki valamit, amit te tényleg frappánsnak találsz.
3/19 A kérdező kommentje:
Akkor 1-1:) Azt megtudhatom hogy az első illetve a második válaszoló milyen nemű?:)
2015. nov. 7. 18:13
4/19 A kérdező kommentje:
Gondolom a második válaszoló leányzó...:)
2015. nov. 7. 18:14
5/19 anonim válasza:
Így van, a kettes vagyok, 34 éves nő.
6/19 A kérdező kommentje:
Gondoltam még egy ál-Oscar szoborra is és rágravíroztatnám, hogy a legjobb harmincas...:)
2015. nov. 7. 18:52
7/19 anonim válasza:
A másik ötletnél jobb az Oscar-szobor. De olyanban nem gondolkodtál, aminek értelme is van, attól még lehet vicces is, csak, hogy személyre szabott ajándékot kapjon. Nem tudod esetleg, hogy neki mi tetszik, mit szeret, stb.?
8/19 A kérdező kommentje:
Ennek is van értelme, kirakja majd valahova és gyönyörködik benne.:) Szerintem ez jól néz ki és egyben jópofa is, így van is neki értelme, szerintem.:)
2015. nov. 7. 19:27
9/19 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem nagyon jut eszembe ennél jobb ötlet most hirtelen, és hogy mi az, aminek igazán örülne.
2015. nov. 7. 19:29
10/19 anonim válasza:
Az ál-Oscar remek ötlet - de igazából én ezt a kis csomagot is értékelném, szerintem vicces. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!