Egy osztalytarsam a facebookon furcsa hozzaszolast irt, frappans valasz otletek? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Szoval...egy osztalytarsam a facebookon egy olyan kepem ala ,ahol en es a majdnem egy idos unokatesom vagyunk (fiu) ezt irta :"Oh mikor menjek az esküvőre. jól vagyok" ,szoval joban vagyok vele, meg minden ,de valami vicces es frappans valaszt akarok irni/visszavagni. otletek? 16/L (bocsi, hogy nem ekezettel irtam )2015. szept. 3. 23:05
1/5 anonim válasza:
Ő se volt se vicces, se frappáns.
2/5 anonim válasza:
Írd neki azt, hogy majd akkor mehet miután ő is összeházasodott az unokatesójával, vagy ez nem jó? :D
3/5 anonim válasza:
azt várná,hogy magyarázkodj erre,hogy uncsitesó így meg úgy,így ő kerülne fölénybe a párbeszédben.
de ha megfordítod a keret akkor őt kényszerítheted magyarázkodásra.
írd ezt-miért,el akarsz venni?ezt a faterommal is meg kell beszélned előbb.
4/5 anonim válasza:
En azt irnam, ha fizeted a bulit, barmikor,csak ezen mulik,hogy hazasodjak. Vvagy ha nem is ezt, tuti nem magyarazkodnek en se h incsim ..ea mijjjjjafac az, hogy jol vagyok?
5/5 anonim válasza:
"Majd ha meghív a Feri"
És ha megkérdezi, hogy milyen Feri, tudni fogod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!