Az iskolanyitást egy kérvénnyel el lehet kerülni-akkor értelme az egésznek mi?
Beadtam egy kérvényt tegnap hogy ne kelljen bejárni, 1 órán belül jött a válasz elfogadva, 250 óráig igazoltnak tekintik a hiányzásokat és már nincs 250 óra hátra az évből.
De ha ez ennyi akkor mi értelme nyitni?
Egy doc letölt kitölt elküld válasz-és nem kell menni.
Tárgyanként 3-4 jeggyel már zárható vagyok, nincs olyan tárgy amiből ne lenne vagy 5 jegyem .Hát akkor ez ennyi?
De így értelme az egésznek mi?
"z alapítványi sulis kérdező szokta ennyire felkapni a vizet, és ÍGY használni a caps lock-ot. :DDD"
És ennek mi köze ahhoz amit én kérdeztem?
Mint már egyszer leírtam: humorosnak találtam az egyik mondatod, azután még humorosabbnak azt, ahogy felkaptad a vizet. :D
Ne idegeskedj ennyit. :D
Az az értelme, hogy azok akik szeretnének tanulni lusta diákok nélkül lehetnek suliban. A tanároknak is könnyebb a dolga. Mindenki boldog.
Én egyetemista vagyok, de ha én lennék ilyen helyzetben nem gondolkodnék, egyértelműen mennék suliba. Nem azért mert nem tudom egy óra alatt a pár hetes anyagot bepótolni, hanem a nosztalgia és a társaim miatt. Nem veszít azzal senki semmit, ha veled nem kell foglalkozni. Te dolgod.
"hanem a nosztalgia és a társaim miatt. "
Milyen TÁRSAK VANNAK egy iskolában? Áruld már el!
Kik azok a társak? Az a csomó szedettvedett idegen senki, akikkel csakis kényszerből vagyok együtt ? Azok társak? Azok SENKIK nem társak!
Hát én speciel csak azért nem írok kérvényt, mert hiányzik a jelenléti suli hangulata. Suliban bent ugyanolyan hatékony vagyok, mint itthonról, szóval nekem mindegy.
És igen, társak. Basszus, évek alatt csak megkedveli az ember azokat a szedettvedett idegen senkiket. Tök mindegy, hogy kit hogy ismersz meg, az neked elsőre mindenhogy egy idegen senki. Vagy nem tudom, 16-os csak a famíliával beszélsz? Mert rajtuk kívül mindenki idegen, amíg meg nem ismered.
Mondjuk én nem csak kényszerből vagyok az osztálytársaim egyrészével. Sulin kívül is talizok, azzal, akivel jóban vagyok.
"évek alatt csak megkedveli "
vagy épp úgy megutálja mint még soha senkit.
Nyilván, meg is lehet utálni, de mennyire valószínű, hogy minimum 20 embert fixen megutál valaki?
Én pl a 23 osztálytársam közül 1-et nagyon nem kedvelek, 1-et csak simán nem kedvelek, 2-vel nagyon jóba vagyok, a többiekkel meg elvagyok, változó a kapcsolat. És akkor még számba se vettem azokat, akiket koliból ismerek, vagy nem osztálytárs, de van közös óránk.
"hogy minimum 20 embert fixen megutál valaki?"
Én az egész osztályomat utálom mint a szart, ill nem mindenkit akit nem azt meg semmibe nézem, azok még ahhoz is semmik hogy utáljam őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!