Holnap hánykor kezdődik az érettségi?
Figyelt kérdés
Kell vmit vinni pluszban magunkkal?köszii2021. máj. 2. 21:26
11/25 A kérdező kommentje:
#10 kösziii
Szted farmerban lehet menni, fehér inggel? ti miben mentek?
2021. máj. 2. 22:09
12/25 anonim válasza:
9kor van mar utana neztem e farmer ing egyes voltam
13/25 A kérdező kommentje:
#12 Kössz a segítséget :DDD sok sikert neked is! :D
2021. máj. 2. 22:12
14/25 anonim válasza:
9-kor. Ha ilyen kérdés van, mindig az Oktatási Hivatal oldalát nézzétek:
Személyit, nasit, vizet, tollat, pót tollat (ha olyan nap van, akkor függvénytáblát, töri atlaszt stb.) mindenképpen vigyetek magatokkal. Sok sikert mindenkinek! :)
15/25 A kérdező kommentje:
#14 kösszi tippet, bepakoltam a táskámba atlaszt, függvénytáblát, számológépet, tolltartót, vonalzókat.
piát, meg chipset holnap reggel veszek.
(off: a táskámban megtaláltam a tavaly októberi tízóraim :DDDD asszittem már megettem suliban :DD )
2021. máj. 2. 22:51
16/25 anonim válasza:
Magyar érettségi lesz holnap. Nem kell atlasz se számológép, se függvénytáblázat.
17/25 A kérdező kommentje:
#16 egész hétre bepakoltam, hogy ne maradjon itthon semmi
2021. máj. 2. 23:41
18/25 anonim válasza:
Azta de ostoba vagy :D nem lesz könnyű az érettségi számodra
19/25 A kérdező kommentje:
9-kor kezdődött
2021. máj. 3. 21:14
20/25 anonim válasza:
Nem kaptatok behivo levelet?? Vagy meg sem neztetek?? Meg a terem is rajta van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!