Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Holnap kezdődik az Érettségi....

Holnap kezdődik az Érettségi. Mentálisan teljesen kikészültem miatta. Mit tudok tenni, hogy megnyugodjak?

Figyelt kérdés
Borzasztóan félek, előre vetítem a kudarcot, ilyenkor ugye előjön a kapuzárási pánik meg minden. Komolyan mondom ha bármiből hármast kapok nem fogok bemenni szóbelire..

2018. máj. 6. 14:50
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
BME-n meg sírni fogsz az örömtől ha 3-ast kapsz valamiből...
2018. máj. 6. 14:57
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Ha tanultál eddig akkor nem lesz semmi gond. Én egy percet sem tanultam rá mégis jól sikerült. Nyugalom
2018. máj. 6. 15:19
 3/9 A kérdező kommentje:

3, Hát nem igazán úgy éltem ki a közelsulis éveim, ahogy akartam... Lényegében sehogy, ugyanolyan paranoiás, éretlen fsz vagyok, mint 14 évesen voltam. És nem tudom... Hiányérzetem van. Meg nem érzem magam késznek az egyetemre (ha esetleg felvesznek) sem semmilyen felelősségvállalásra.

A másodiknak meg igaza van, de aki Érettségin hármast kap az az anyjába menjen, ne a BME-re

2018. máj. 6. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az érettségi egy vicc, sok dolgozatod az elmúlt években töményebb tudást igényelt, mint amit most fognak számon kérni. A tanárok direkt besz4ratnak. Az meg, hogy nem állsz készen az egyetemre... ki lehet hagyni egy évet előtte, pláne, ha nem vagy biztos a választott szakban. Gondolj arra, hogy sokan félnek, nem csak te, ez azért van, mert fontos neked. És ne ítélkezz a hármasok felett, ha egy tanár kisebbségi komplexusos és pikkel rád, csak reménykedhetsz, hogy a szóbeli napján jóindulatú lesz.
2018. máj. 6. 15:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Miért ne mennél be? Nekem az egyik érettségim írásbeli része 34 vagy 35 pontos lett, mégis 4-esre feljavítottam a szóbelivel..
2018. máj. 6. 16:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem még ugyan van pár évem az érettségiig, viszont minden fontosabb felelésnél és dolgozatnál nagyon parázok. Nemsokára pedig nyelvvizsga.

Viszont ilyenkor mindig azt próbálom mondani magamnak, hogy tanultam, mindent megtettem amit tudtam, szóval sikerülni fog.

Egyébként tanultál, úgy érzed, hogy kihoztad magadból a maxot? Mert ha tanultál, akkor úgy is menni fog.

2018. máj. 6. 17:51
 7/9 A kérdező kommentje:
6, Irodalmat leszámítva igen.
2018. máj. 6. 19:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Ironikusan az irodalom lett a legjobb
2019. jan. 4. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:
:)
2019. máj. 28. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!