A kormány komolyan gondolja hogy ápr 19-én minden iskolát megnyit hogy aztán 1,5 hétre rá meg újra bezárjon mert kezdődik az érettségi szünet?
Hivatalosan nincs érettségi szünet. Az általános iskolákban nincs érettségi.
Ha az iskola nagy akkor az írásbelik alatt lehet tanítás is. A legneccesebb a magyar a matek és a töri érettségi napja mert ezekből szinte mindenki vizsgázik.
Esetleg lehet délelőtt érettségi délután tanítás.
"Esetleg lehet délelőtt érettségi délután tanítás."
elvileg de a földön nincs iskola aki ne adná ki azt a pár napot...
egy iskola se szívatja saját magát szarrá azzal hogy délelőtt már 7.30 érettségi ügyelet, aztán délután meg tanítás.
szünet oszt' kész
"péntek 12:30-15:00-ig"
Na az egy komoly tanítás lehetett, abban a 2,5 órában..... legalább még szünet is volt közte hadd legyen még komolyabb?
Egy tanévben 181 tanítási napnak kell meg lennie. 12:30-15:00 között mi évfolyam dolgozatokat írtunk két napig aztán meg minden nap tanítás.
Én leírtam, hogy nálunk mi van. Ennyi. Ettől még simán visszamehetünk iskolába. Viszont a járványügyi számoktól sok minden függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!