Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » 4 befejezett félév után van...

4 befejezett félév után van értelme kiiratkozni az egyetemről?

Figyelt kérdés
Nem akarom befejezni. Nincs semmi értelme az egésznek. Csak időpocséklás. Jobb lenne már elmenni dolgozni.

2021. ápr. 18. 16:48
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Ha ennyire elhatároztad ezt, válts! Nagyon erős jelenség, és nálunk Magyarországon különösen a "szerencsejátékos" hozzáállás, magyarán a ha már elkezdtem valamit, be is kell fejezni.

De ha tényleg úgy érzed, hogy vacak ez az egész, nem akarod csinálni, máshogy képzeled, akkor válts! Nem bűn az, még akkor is, ha nálunk valamiért erény, ha 40 évet kiégve lehúzol az első munkahelyeden, panaszkodsz, de nem változtatsz.

Felnőtt ember vagy, ez a te életed. Az előző válaszolók történeteiből az ő preferenciáik jönnek elő meg az ő céljaik.

2021. ápr. 21. 22:22
 22/23 anonim válasza:

De akkor már én is csatolok sztorit. Ismerősöm elment egyetemre, de félév után otthagyta. Mindenki az ellenkezőjére buzdította, meg azt mondta neki, nem szabad feladni.

Ma van család, gyerekek, ház, megélhetés. Egy szakmai OKJ-szerű képzést még szeretne végezni, de az egyetemre nem menne vissza.

2021. ápr. 21. 22:26
 23/23 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne folytatni mert azért nem mindenki teheti meg hogy egyetemre menjen és amugy is diplomád bizos jó lesz valamire.
2021. máj. 3. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!