Lányok is szokták terrorizálni egymást az iskolában ?
"és még csak nem is köszöntek"
Ha köszönnek előtte, az jobb?
Barátnőm 10 éves kislányának bemesélték a "nagyok" ("menő" csajok, akik, 1-2 évvel is idősebbek nála az ovis visszatartások meg az elsős visszamaradások miatt), hogy ha éjszaka a [márnemtudommit] álmodik, azt jelenti, hogy meg fog halni, és ha bárkinek elmondja, az is. A gyerek rettegett, nem mert aludni, a suliban nem tudott figyelni, állandóan fájt a hasa, feje, rosszul volt. A hlye kis pcsák röhögtem a markukba, miközben ezt hónapokig orvosról orvosra cipelték, mire eljutottak vele a pszichiátriára, ahol végre ki merte nyögni a gyerek, hogy mi a baj.
Őszintén, szerintem ez rosszabb, mintha elveszik a csokiját vagy néha odacsapnak. Az ellen legalább tud tenni a gyerek vagy a szülő.
9-es, ez azért nem nemspecifikus. Szerinted fiúk ilyet nem csinálnak?
Engem hosszú ideig bántott 3 lány minden egyes nap napköziben. Csak körém ültek, és néha narrálták, amit csinálok, dobálóztak, csúfoltak. Beszari gyerek voltam, nekem ez is sok volt, de inkább ez, mint mikor az egyik srác berágott, mert a "nagyfiúk" meglöktek engem, mikor sorban álltunk, és beleütköztem. Magzatpózban voltam és ott rúgott, ahol ért. Utána tesin próbáltam rejtegetni a kék-lila foltokat. Nekem ez sokkal megalázóbb, tehetetlenebb érzés volt. Egy idő után lelkileg összeszedtem magam, és a lányokat elküldtem az anyjukba, és el is mentek. De a sráchoz nem mertem szólni, ha láttam, évekig csak az volt előttem, hogy ő már nem is emlékszik, én meg szenvedek emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!