Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lányok is szokták terrorizálni...

Lányok is szokták terrorizálni egymást az iskolában ?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mivel állítják meg a lányt hogy vegyen vissza az arcából például?
2021. márc. 30. 22:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk a lányoknál inkább az ment, hogy az egyiküket az összes többi kiközösítette. A semmi miatt. Aztán mintha mi sem történt volna, egyik napról a másikra megszűnt. Aztán jött a következő áldozat...
2021. márc. 30. 22:48
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Sőt főleg ők. A nők mindig kegyetlenebbek, mint a férfiak. Engem 20 éve iskoláskoromban egy csapat lány csinált ki. Fiúk sohasem bántottak, sőt egy rossz szót se szóltak hozzám, de ez a 4 lány pl. füzeteket elvette, dolgaimat rongálta, rám fogtak dolgokat, áskálódtak, és még csak nem is köszöntek , megaláztak, még a tanár előtt is, ő ezt hagyta, illetve szelíden rájuk szólt. Nyilván nem volt foganatja. Évekig szerepeltek rémálmaimban ezek a lányok.
2021. márc. 30. 23:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"és még csak nem is köszöntek"

Ha köszönnek előtte, az jobb?

2021. márc. 31. 03:07
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
A nők sokkal kegyetlenebbek tudnak lenni, mint a férfiak.
2021. márc. 31. 06:19
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Hogyne! Sőt! Lelki terrorban nagyobb mesterek, mint bmilyen másfajta terrorizálásban a fiúk.
2021. márc. 31. 08:44
 6/12 anonim ***** válasza:
43%
Bizony. Halálos kimenetelű fizikai bántalmazás? Pff! Az semmi! Nők kinevetnek? Az már igen, az bűn.
2021. márc. 31. 08:45
 7/12 anonim ***** válasza:
40%
Valami komolytalan iskolában fordulhat csak az ilyen elő. Tudod, ami nem éppen élvonalbeli intézmény. Ez kb. a kisegítő osztály kategória.
2021. márc. 31. 11:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Kiközösítés, piszkálódás, gúnyolódás, álhírek terjesztése, fizikai bántalmazás, stb. Velem pl. ezeket csinálták.
2021. márc. 31. 13:37
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

Barátnőm 10 éves kislányának bemesélték a "nagyok" ("menő" csajok, akik, 1-2 évvel is idősebbek nála az ovis visszatartások meg az elsős visszamaradások miatt), hogy ha éjszaka a [márnemtudommit] álmodik, azt jelenti, hogy meg fog halni, és ha bárkinek elmondja, az is. A gyerek rettegett, nem mert aludni, a suliban nem tudott figyelni, állandóan fájt a hasa, feje, rosszul volt. A hlye kis pcsák röhögtem a markukba, miközben ezt hónapokig orvosról orvosra cipelték, mire eljutottak vele a pszichiátriára, ahol végre ki merte nyögni a gyerek, hogy mi a baj.

Őszintén, szerintem ez rosszabb, mintha elveszik a csokiját vagy néha odacsapnak. Az ellen legalább tud tenni a gyerek vagy a szülő.

2021. márc. 31. 13:43
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

9-es, ez azért nem nemspecifikus. Szerinted fiúk ilyet nem csinálnak?

Engem hosszú ideig bántott 3 lány minden egyes nap napköziben. Csak körém ültek, és néha narrálták, amit csinálok, dobálóztak, csúfoltak. Beszari gyerek voltam, nekem ez is sok volt, de inkább ez, mint mikor az egyik srác berágott, mert a "nagyfiúk" meglöktek engem, mikor sorban álltunk, és beleütköztem. Magzatpózban voltam és ott rúgott, ahol ért. Utána tesin próbáltam rejtegetni a kék-lila foltokat. Nekem ez sokkal megalázóbb, tehetetlenebb érzés volt. Egy idő után lelkileg összeszedtem magam, és a lányokat elküldtem az anyjukba, és el is mentek. De a sráchoz nem mertem szólni, ha láttam, évekig csak az volt előttem, hogy ő már nem is emlékszik, én meg szenvedek emiatt.

2021. márc. 31. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!