Az a lány akibe szerelmes voltam összejött azzal az alfahímmel, aki állandóan terrorizált az iskolában. Még ezek után is megkeseríti az életemet?
Úgy fest, hogy az egykori osztálytársaim minden egyes akciójukkal engem bántanak! Az egyik majdnem elgázolt tegnap, most meg kapcsolatba van a sulis szerelmem az osztály egykori rosszfiújával.
Bárcsak elpusztulna az összes. Bosszút akarok rajtuk állni, minden. Azt akarom, hogy üvöltsenek és kaparják a falat, mikor megérzik amit most érzek. Magányos voltam, leszek egész életembe. De ez a szelekció, nem? A szerencsétlen vesztesek mint én nem tudnak egy családot eltartani, így nem találhatják meg a viszonzott szerelmet.
Miért éljek? Lehet most fogom a jó vastag kötelet és a nyakamba hurkolom!
Has hajtó az Itálaba.. Attól nagyon alfa lesz..
Vagy rendezd át a fejet..
figyu!
A párodat ne abból a közösségből akard kiválasztani, ahol szükségszerűen sok időt kellett töltened. (iskola, munkahely, stb)
Egy másik környék, más szerep, más kapcsolat. Nem az alfahím győzött le, hanem te nem tudod kinyitni a szemed.
A gyerekszerelmekből nőjj ki!
Nem tudok. Olyan béna vagyok, mindig próbálok ismerkedni. És csak ott van az, hogy akik bántottak mindent megkaptak az életben.
Én meg hiába harcolok, de nincs munkám, nincs párkapcsolatom, nincsenek barátaim! Semmi. Ez egy igazságtalan világ, ahol én mindig csak utolsó lehettek. De ennek nagyon gyorsan véget tudok vetni.... Fájdalommentesen.
mész a börtönbe.
Szerintem járj el másik környékre, és válts eredeti külsőre.
jaj megint egy önsajnáló szerencsétlen
nem tetszik az életed? változtass rajta
JAAAAAAA hogy az nem megy ha a seggeden ülsz és itt sírsz?
szerencsétlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!