Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az a lány akibe szerelmes...

Az a lány akibe szerelmes voltam összejött azzal az alfahímmel, aki állandóan terrorizált az iskolában. Még ezek után is megkeseríti az életemet?

Figyelt kérdés

Úgy fest, hogy az egykori osztálytársaim minden egyes akciójukkal engem bántanak! Az egyik majdnem elgázolt tegnap, most meg kapcsolatba van a sulis szerelmem az osztály egykori rosszfiújával.

Bárcsak elpusztulna az összes. Bosszút akarok rajtuk állni, minden. Azt akarom, hogy üvöltsenek és kaparják a falat, mikor megérzik amit most érzek. Magányos voltam, leszek egész életembe. De ez a szelekció, nem? A szerencsétlen vesztesek mint én nem tudnak egy családot eltartani, így nem találhatják meg a viszonzott szerelmet.

Miért éljek? Lehet most fogom a jó vastag kötelet és a nyakamba hurkolom!

2015. febr. 1. 08:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
"The Final" című filmet ismered? :) én megértem hogy érzel, én is gyűlölöm az olyan embereket, de ha majd úgy járnak mint '99-ben Coloradoban akk szivesen megnézném őket :)
2015. febr. 1. 18:17
 22/22 roly112 válasza:

Csatlakoznek az elottem szolokhoz. Az onsajnalat egyaltalan nem megoldas, inkabb megjobban a melybe taszitod magad es depresszios leszel (vagy mar az vagy) :/

A depresszio is egyfajta betegseg amibol kilehet gyogyulni csak nem feltetlenul gyogyszerekkel.

Ha az ongyilkossag fogalma komolyan megfordult a fejedben akkor tenyleg kulso segitsegre van szukseged!

Mindenfelekeppen onfejlesztesre van szukseged es el kell jarni tarsasagba. Otthon csak megjobban megorulsz. Az ismerkedest nagyon nehez elkezdeni de ha egyszer belejossz akkor utana rutinszeruen fog menni ;)

Azzal hogy mindenkit gyulolsz nem oldasz meg semmit.. sot meg ellenszenvesebbe valsz masok szamara. A vilag a szeretetre epul es nem a gyuloletre. Ha szeretsz azt kapod vissza ha gyulolsz akkor pedig gyuloletet. (Nem akarok ilyen szcientologista vallasos nyalgep lenni de megfigyeltem mar hogy ez igy van)

Hallottad mar hogy "bolondnak bolond a szerencseje" ? Akik szerinted nem erdemlik meg a boldog eletet es semmi az eletuk viszont megis minden teren sikeresek nah azok a "bolondok". Eleg egy embernek egy dologban tehetsegesnek lennie es mar gazdag viszont lehet hogy "egy szoget nem bir beutni a falba". Eleg egy jo szoveg es "ronda" sractol es maris van egy fullos csaja. Sajnos a vilag ilyen, kifordult magabol nincs teljes igazsag. Itt vagyok en is egy baromi jokepu,okos, magabiztos es meg egyben szereny srac es meg sincs csajom :/ :D (remelem vagod a poent)

Olyan emberekre nincs szukseged aki "visszalajkolja a jelolesed" egy csoportbol... ezeket az embereket es gondolatot engedd el nem kell neked! Kezdjel uj eletet Ismerkedj uj emberekkel! Menjel el mondjuk anonim alkoholistak klubjaba vagy mittomen :D

Ha nagyvarosban laksz akkor szamos ilyen lehetoseg adott szamodra viszont jegyezd meg hogy nem fog senki becsengetni hogy gyere velunk sorozni vagy ilyesmi.. neked kell nyitottnak lenned az emberek es uj dolgok irant es figyeld meg azok is nyitnak feled ;)

Gomboc voltam horkarol :)

2016. júl. 28. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!