Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az a lány akibe szerelmes...

Az a lány akibe szerelmes voltam összejött azzal az alfahímmel, aki állandóan terrorizált az iskolában. Még ezek után is megkeseríti az életemet?

Figyelt kérdés

Úgy fest, hogy az egykori osztálytársaim minden egyes akciójukkal engem bántanak! Az egyik majdnem elgázolt tegnap, most meg kapcsolatba van a sulis szerelmem az osztály egykori rosszfiújával.

Bárcsak elpusztulna az összes. Bosszút akarok rajtuk állni, minden. Azt akarom, hogy üvöltsenek és kaparják a falat, mikor megérzik amit most érzek. Magányos voltam, leszek egész életembe. De ez a szelekció, nem? A szerencsétlen vesztesek mint én nem tudnak egy családot eltartani, így nem találhatják meg a viszonzott szerelmet.

Miért éljek? Lehet most fogom a jó vastag kötelet és a nyakamba hurkolom!

2015. febr. 1. 08:57
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

És azt se tudod hogy a lányok is nevettek rajtam. És mind boldog! Az általános iskolai osztálytalálkozónkra nem hívtak meg. Sőt mikor feliratkoztam az eseményre facebookon akkor letöröltek.

De gyülölöm őket. Mindent elakarok venni tőlük. Mindent mert az engem illet.

2015. febr. 1. 09:41
 12/22 A kérdező kommentje:

De ahogy az előző kérdező mondta, én csak egy szerencsétlen vagyok. ERRE születtem hogy mindenki megalázzon. A tanárok, az osztálytársaim, a lányok mindenki.

Jó van kérdező, csak így tovább. Neked gondolom minden megvan.

2015. febr. 1. 09:43
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

csak 4 en?

gyenge vagy, nincs mese

ha otthon kockulsz biztos megerősödsz és szétcsapod a fejüket

mondom ne hisztizz tegyél érte hogy ne te legyél a gyenge

engem anno az egész évfolyam kóstolgatott

elmentem segédmunkásnak suli mellet

pár hónap alatt kicombosodtam

utána meg az igazgatóiba kellet járkálnom mert otthon kifaggatták a "keménygyerekeket" hogy mért van szétverve a fejük

soha nem mentem senkinek csak megvédtem magam

egy év múlva kikerültek a folyosón mert fostak

ne nyafogj tegyél az ellen ami nem tetszik

2015. febr. 1. 09:45
 14/22 A kérdező kommentje:

Emlékszem hogy mind a négyen körbeálltak és ütöttek vertek. A földre kerültem és az egyik hasba rúgott majd megmondták hogy megérdemeltem.

De szándékosan rúgtak hasba a labdával. De gyülölöm őket hogy bántottak és EMIATT nem bünhödtek meg. Isten könyörtelen.

2015. febr. 1. 09:50
 15/22 A kérdező kommentje:
De ők mindig is erősebbek voltak mint én. Így tanulták meg, hogy mindenkit tapossanak a földbe.
2015. febr. 1. 09:51
 16/22 A kérdező kommentje:
Gyülölöm őket de nekik normális, teljes életük van. Talán ma este egy doboznyi gyógyszer. Ó igen, szerintem megérdemlem a nyugalmat.
2015. febr. 1. 09:53
 17/22 A kérdező kommentje:
De ahogy kiolvasom a szavaidból velük értesz egyet! Undorító fasiszta vagy!
2015. febr. 1. 09:55
 18/22 A kérdező kommentje:
De biztos azért jött össze vele az a mocsok hogy még utoljára szenvedést okozzon nekem. Igen. A világ fasiszta és nekem nem szabad itt élni.
2015. febr. 1. 09:57
 19/22 anonim ***** válasza:
Ne higgy a #5nek.. Csak képen látott még meztelen nőt.
2015. febr. 1. 10:48
 20/22 Alex81 válasza:
77%

Figyelj csak, elég erős, amikor kötelet meg gyógyszert emlegetsz, tisztában vagy vele? Ha ez komoly, légyszi, kérj személyes segítséget valakitől, akiben megbízol.

Dühös vagy a volt osztálytársaidra? Azt viszont elhiszem, én is az lennék. Engem is csesztettek, pl. direkt pocsolyába hajtott, lefröcskölt egy genya. Majdnem elüt, ez már durvább. 4-en neked jöttek? Nem "megérdemelted", hanem gyávák voltak egyedül! És az osztálytalálkozóra nem hívnak meg, ez milyen közösségi hozzáállás már?

"A világ fasiszta" - nos, vannak benne emberek, akik igen. Mások meg nem. Viszont úgy tűnik, hogy Te most annak látod az egész világot. Biztos nem véletlenül, biztos van ennek oka. Ugyanakkor nem hiszem, hogy jó a meglátás (mindenkinek többé-kevésbé torz a valóságérzékelése).

- Megpróbálhatod a világot megfordítani.

- Gondolhatod úgy, hogy nem érdemes élni ebben a világban.

- Megpróbálhatsz a saját látásmódodon igazítani.

Akik a harmadikat választják, egész csinos változásokon szoktak keresztülmenni. :)

Pl. úgy látom, vannak veszteségeid. Mit szoktál kezdeni ezekkel? Nem könnyű elkezdeni dolgozni rajtuk, de megéri. Van szakirodalom is, szerintem vegyél egy-két könyvet. Pl.: Judith Viorist: Szükséges veszteségeink, vagy Singer Magdolna: Veszteségek ajándéka. Ezt a témát ne hagyd ki az életedből, azt javaslom.

A szelekció felől ne aggódj, az ember át tudja fordítani az életét vesztesből nyertesbe, csak munkába kerül.

Miért éljél? Jó a kérdés. Hogy TE miért vagy kiért éljél, azt Neked kell megtalálnod. :)

Szép életet!

2015. febr. 1. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!