Legális az, hogy a tanár aznapi anyagból írat óra végén röpdolgozatot?
Legális.
Szólsz neki, hogy ezt még csak ma adta le.
Én szoktam ilyet (egyetemen), de nem "jegyre", és tényleg az érdekel, hogy sikerült-e érthetően átadmon az anyagot.
Tudtommal a tanár azt kérdez, amit akar, de azért ilyet osztályozni nem szép dolog szerintem.
Hát, ha ez jegyre megy, akkor annyit tehetsz, hogy
(1) megkéred a tanárt, hogy változtasson, mert te az óra végére még nem jegyzed meg a dolgokat,
(2) ha nem használ, akkor pár osztálytárssal összefogva az igazgatóhoz fordultok, ő is szólhat neki,
(3) szülőt is meg lehet kérni, hogy szóljon, ez is lehet hatásos,
(4) előre készülsz a könyvből - gondolom nem reménytelen kitalálni, hogy mi lesz az anyag.
Ez jegyre megy?
Általában az ilyet csak pontozni szokták és ha összegyűlt valamennyi, akkor arra kapsz jegyet. Ez pont a hatékonyabb tanulási folyamatot eredményezi.
Ilyenkor örülök, hogy már nem kell iskolába járnom, és elviselni ezt a sok keménykedő, versenyszférára alkalmatlan buta tanárt.
legálisnak legális, de ahogy az utolsó is írta, nem épp etikus. Még ha elmagyarázná normálisan, és utána NEM JEGYRE iratná, azt mondanám, h jól van, de így?
édes istenem. és csodálkozunk, h szinte mindenben tök utolsók a magyar diákok, tiszta 80-as évek.
elhadarja az anyagot, aztán rögtön röpdoga, agyam eldobom. sztem Magyarországon messze a tanárok a legostobább diplomások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!