Szerintetek mit fog tenni a tanár?
Szóval a Köpönyeg című regényből ma írtunk egy dolgozatot, amiben csak olyan kérdések voltak, amiket csak akkor tudhattál, ha elolvastad a regényrészletet a tankönyvből.
Nos, az a helyzet, hogy mivel én nem olvastam el, ezért a lapomra a nevemen és az osztályomon kívül semmit sem írtam. Viszont, amikor be kellett adni a dolgozatokat, akkor én nem adtam be, hanem elrejtettem a pad alá. Az első padban ülök, úgyhogy csoda, hogy a tanár nem vette észre. Holnap valószínűleg kiosztja a dolgozatokat, és nem hiszem, hogy szem szúr majd neki szemet, hogy én nem kaptam meg az enyémet.
Szerintetek rá fog jönni a turpisságra? Ha nem, akkor meg kell majd írnom "újra"? És ez nem lenne csalás a többiekkel szemben?
Nálam ez nem jönne be, mert roppant gonosz tanerő vagyok (és nem teljesen hülye:), s mielőtt elhagyom az osztályt, még rákérdezek:
'Mindenkié itt van/Mindenki beadta? Akiét nem találom, automatikusan egyes."
Elárulod, mi volt, sikerült-e? (Ha volt annyi eszed, mint a hármasnak, és készültél a következő órára, akkor néked drukkolok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!