Iskolanyitás esetén mi van akkor ha a szülő nem engedi el a gyerekét az iskolába? Mi van ha a szülő mondja azt hogy napi 10E fertőzött mellett az én gyerekem NEM megy be?
És az nem jutott eszedbe h a diákok szeretnének bemenni? Hónapok óta nem találkoztak az osztálytársakkal...
Ha nem is azért h aktivan részt vegyenek az órákon a haverok miatt mindenki ott lesz
"És az nem jutott eszedbe h a diákok szeretnének bemenni?"
Mutass már nekem olyat! A földön nincs ilyen örül ha az iskola környékét se látja (a tanárokkal együtt...)
"a haverok miatt mindenki ott lesz"
Aztán mi az akadálya hogy a "haverokkal " bármikor és bárhol találkozzanak iskolán kívül is? Mégis mi? Megbeszélik ma 14óra X helyen és kész.
Mi az akadály? Semmi.
Üres melléduma.
"Mutass már nekem olyat! "
Pl. én.
Tanár vagyok. Nem mondom, hogy nincs jó dolog a digitális oktatásban, de teljes munkaidőben már nagyon unom (heti 24 órában meeten tanítok november ò).
Tetszik, nem tetszik, de nekem legalább részben hiányik a jelenléti oktatàs.
"Takarító vagy vagy portás?"
egyik sem . és a "nem vennének fel sehova " az úgy értendő hogy JOBB helyre. mert a szarba a húgyba mocsok cégekhez mehetnék már holnaptól. csak oda én nem megyek.
pl szelektív hulladékgazdálkodási cég azonnal keres válogató technikusokat akik a konyhai BOMLÓ hulladékot elválasztják a szelektívben.
HÁT KÖSZ.
akinek 6 anyja volt majd be is lép...
"Aztán mi az akadálya hogy a "haverokkal " bármikor és bárhol találkozzanak iskolán kívül is? Mégis mi? Megbeszélik ma 14óra X helyen és kész.
Mi az akadály? Semmi."
Pl távolság, pénz. Van barátom akivel miota nincs suli nem tudtunk találkozni mert messze lakik-amugy koleszos- és drága hozzá a vonat-buszjegy arról nem beszélve h a közlekedés is szar.
Koliba is ugy szokott jönni h vasárnap este apukaja indul ki dolgozni és elhozza. Péntek du meg haza hozza mert apja is hetel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!