Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Iskolanyitás esetén mi van...

Iskolanyitás esetén mi van akkor ha a szülő nem engedi el a gyerekét az iskolába? Mi van ha a szülő mondja azt hogy napi 10E fertőzött mellett az én gyerekem NEM megy be?

Figyelt kérdés
Akkor erre mit léphet a suli? Ráadásul mi van ha ez nem is egy szülő játssza meg, hanem sok?
2021. márc. 28. 13:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz. Amikor bejött ez a Covid para, több ismerősöm sem engedte iskolába a gyerekét (még az előtt hogy itthon korlátozásokat vezettek be). Tudod mi lett velük? Igazolatlant kaptak és olyanról is tudok, akit ki is rúgtak emiatt. A mi településünkön lévő általános iskolában jelenleg is szigorúan veszik az online oktatáson való megjelenést. Ugyanúgy igazolatlannal büntetik ahogy azt tették korábban. A nővérem ott dolgozik, és mondta hogy több diáknál is eljárást indítottak, mert összejött a 30 óra. És ez most volt a hónapban. Szóval amit te írsz, hogy elnézik a hiányzást, az valami lokális jelenség lehet maximum, minden iskolában amiről tudok nem nézik ezt el.
2021. márc. 28. 14:29
 12/28 A kérdező kommentje:

"Tudod mi lett velük? Igazolatlant kaptak és olyanról is tudok, akit ki is rúgtak emiatt. A mi településünkön lévő általános iskolában jelenleg is szigorúan veszik az online oktatáson való megjelenést. Ugyanúgy igazolatlannal büntetik ahogy azt tették korábban. A "

Jsajjajajaj hagyjuk a szar dumát. Hát itt a 3 fős osztályokban ha 4-5 ember jelen van online órán már sokat mondtam. Zsinórban vannak órák amiken még 5 ember sincs, amiken 1-2 ember van, vagy épp nulla.

Hát ha itt ezeknek vezetnék a hiányzását hát az iskola tanulóinak 90%-a már házon kívül lenne!!

Szerinted miért nem vezetik? Mert akkor a 30 fős osztályból 25-öt ki kéne rúgni!

2021. márc. 28. 14:31
 13/28 A kérdező kommentje:

" mert összejött a 30 óra. "

Hát itt egy átlag diák egy hét alatt összehozza ez. heti 5 nap napi 6 óra átlag, egyre se jelenik meg már megvan a 30 óra.

Ha így nézzük a tanulók 90%-a röppenhetne már holnap.

2021. márc. 28. 14:33
 14/28 anonim ***** válasza:
33%
Jó szar helyen laksz, és ezt sajnálom. Nálunk ki is rúgják őket, amúgy ​is túljelentkezés van, legalább lesz hely olyannak aki tanulni is akar nem csak lébecolni. Ezzel szerintem nincs is baj. Máshol is úgy működik. Unokatesómat például azért nem engedték vizsgázni egy tárgyból, mert 4 online órán nem volt jelen, így csúszik legjobb esetben is egy félévet emiatt (Pannon Egyetem).
2021. márc. 28. 14:39
 15/28 WorldOfWarcraftAtti ***** válasza:
0%
Örülni fog a szülő, hogy végre nem lesznek otthon a kölykök.
2021. márc. 28. 16:01
 16/28 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem pont az lenne a normális, hogyha veszélyeztetett van a családban, akkor nem kényszerítik a diákokat suliba. Inkább ismételjen egy évet, minthogy félárván nőjön fel.
2021. márc. 28. 18:03
 17/28 anonim ***** válasza:
83%

Az iskoládban van ami, szerencsére a többi normális iskolában nem az általad leírt helyzet van. Javaslom válts munkahelyet!

A kérdező egy alapítványi iskolában dolgozik. Annyi keserűség és munkahelyutálat van benne, hogy két- háromhetente kiír egy kérdést az iskolájában felmerült problémákról. Érdekes, hogy ha ennyire nem tetszik neki a munkahely, akkor miért nem vált.

Odáig fajult a dolog, hogy az ELTE PPK pszichológia egyik gyakorlatán egy régebbi kérdésére adott hozzászólásait elemeztük ki. Én depresszív, nárcisztikus, életunt személyiségűnek írtam le enyhe vitázós betütéssel.

2021. márc. 28. 18:43
 18/28 A kérdező kommentje:

"Odáig fajult a dolog, hogy az ELTE PPK pszichológia egyik gyakorlatán egy régebbi kérdésére adott hozzászólásait elemeztük ki. Én depresszív, nárcisztikus, életunt személyiségűnek írtam le enyhe vitázós betütéssel."

és ehhez ELTE pszichomókus csoport kell? ilyen légből kapott hangzatos semmiket egy kocsmatöltelék józsi is tud puffogtatni két sör között.

2021. márc. 28. 18:45
 19/28 A kérdező kommentje:

"Érdekes, hogy ha ennyire nem tetszik neki a munkahely, akkor miért nem vált."

Mert nincs kedvem elmenni utcát söpörni se közmunkára azért nem. Váltani? HOVA????

Az utcasöprőkhöz? Max oda kellenék.

2021. márc. 28. 18:47
 20/28 WorldOfWarcraftAtti ***** válasza:
31%

"Az utcasöprőkhöz? Max oda kellenék."

Ebbe beletrafáltál balázska, bár én még utcaseprőnek sem vennélek fel :)

2021. márc. 28. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!