Voltatok már internetes zaklatás, bullying áldozatai, vagy van olyan barátotok/ismerősötök, akit teljesen agyonszekáltak online fórumon ?
Gondoltam, kiírom ezt a kérdést, ugyanis szerintem fontos erről beszélni és megoldást találni erre.
Akiket szekáltak, olyanok is írhatnak. Elsősorban online, internetes zaklatásokra gondolok most.
Néha küld értelmes dolgot, csak a sok "szemét" közt nehéz rátalálni. Amikor rákérdez telefonon a véleményemre, akkor megnézem. A többit "szerencsére" csak küldözgeti.
12: Hát igen, sajnos sok gonosz, rosszindulatú ember van...
Talán ahhoz tudnám hasonlítani a támadásukat, fröcsögésüket, mintha egy méreginjekciót fecskendeznének a másik emberbe, amitől az illető rosszul és egyre rosszabbul érzi magát..
Valami randa, vén luvny@ röhögő fejeket rakott a nyilvánosan látható fotóimhoz. Tényleg egy ilyen 50-60as bibircsókos boszorkányról volt szó, akivel kb. 0 közös ismerősünk van, nem is lakunk egy helyen.
Későn láttam csak meg, mert ritkán facebookozok, és nagyon rosszul érintett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!