Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Voltatok már internetes...

Voltatok már internetes zaklatás, bullying áldozatai, vagy van olyan barátotok/ismerősötök, akit teljesen agyonszekáltak online fórumon ?

Figyelt kérdés

Gondoltam, kiírom ezt a kérdést, ugyanis szerintem fontos erről beszélni és megoldást találni erre.

Akiket szekáltak, olyanok is írhatnak. Elsősorban online, internetes zaklatásokra gondolok most.

2021. márc. 18. 15:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

Néha küld értelmes dolgot, csak a sok "szemét" közt nehéz rátalálni. Amikor rákérdez telefonon a véleményemre, akkor megnézem. A többit "szerencsére" csak küldözgeti.

2021. márc. 18. 17:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Amit itt néha kérdéseknél leművelnek a hozzászólók, az magasan kimeríti ezt. Általában full kétségbeesett, nehéz helyzetben lévőket találnak meg, akik pont tanácsért, segítségért jönnek ide és tömegesen letámadják őket, hogy ha azután nem lesz öngyilkos a kérdező, az kész csoda. Pl. terhes anyát kidob a bántalmazó pasija - a te hibád, miért szültél neki, kb. fordulj fel most rögtön. Vagy tizenéves fiatal készül felvágni az ereit - á, ki hiszi el neked, akkor nem mondanád, troll vagy, viseld el, másoknak sokkal rosszabb, hisztis pi... stb.
2021. márc. 18. 19:43
 13/16 A kérdező kommentje:

12: Hát igen, sajnos sok gonosz, rosszindulatú ember van...

Talán ahhoz tudnám hasonlítani a támadásukat, fröcsögésüket, mintha egy méreginjekciót fecskendeznének a másik emberbe, amitől az illető rosszul és egyre rosszabbul érzi magát..

2021. márc. 18. 19:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt ezen az oldalon azért annyira nem gáz, mert anonimok vagyunk mindannyian, ráadásul egy kattintással ki lehet követni a problémás kérdéseket, hogy ne lásd, ha válasz érkezik rájuk. Ha viszont úgy zaklatnak online, hogy közben tudják a neved, tudják, hogy nézel ki, és esetleg azt is, hogy hol dolgozol vagy melyik környéken laksz, az már komolyabb.
2021. márc. 18. 20:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem a meztelen képeimet továbbította az ezek, mellé fikázta a testem...stb. ez most volt áprilisban. A csávó 17 éves.
2021. jún. 14. 16:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Valami randa, vén luvny@ röhögő fejeket rakott a nyilvánosan látható fotóimhoz. Tényleg egy ilyen 50-60as bibircsókos boszorkányról volt szó, akivel kb. 0 közös ismerősünk van, nem is lakunk egy helyen.

Későn láttam csak meg, mert ritkán facebookozok, és nagyon rosszul érintett.

2021. szept. 16. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!