Már minden 10. ember be van oltva magyarországon, és ez a szám egyre gyorsabban emelkedik. akkor a tavaszi szünettel le is törölhetjük a zoom-ot a gépről?
a jövő diákjainak a zoom és tsai (discord classroom stb) állandó társai lesznek.
szokjatok hozzá. a távoktatás és a lezárások nem vírusfüggőek, lassan észre kéne venni...
a szellem kiszabadult a palackból és oda SOHA többet nem lehet visszazárni.
"madár"
Ez most beszólás akart lenni, vagy aláírtál? Minél később adják be a második vakcinát, annál nagyobb a kockázata annak, hogy feleslegesen fogják tenni. Az, hogy most azzal terveznek, hogy minden gyártói előírást kicentiznek, az tényleg csak a tervezés, hetekkel előtte vagyunk a valóságnak, ami még bárhogyan lehet. Ha a tervezettekhez képest késnek a szállítmányok (elég gyakori eset), akkor máris kigáncsoltuk magunkat.
Most nyilván nem ismerem a pontos logisztikát, nem mintha megismerhető lenne, de a válaszom az, hogy nálunk jövőhéten kezdődik a tavaszi szünet, de a lezárások többsége az azt követő héten, de inkább április elejéig már be vannak jelentve. Szóval nem, nem fogod még letörölni a Zoomot a szünet után.
"úgyhogy szerintem nyáron lehet törölni."
persze lehet törölni elvégre 1-2 perc feltelepíteni újra.
mert kell majd még ősszel is...
"a szellem kiszabadult a palackból és oda SOHA többet nem lehet visszazárni"
hahahhahahahh!!4
volt olyan EGYSZER IS, hogy figyelembe vették a diákok véleményét oktatási kérdésekben? NEM. a közoktatásban a diáknak kuss a neve.
"ert kell majd még ősszel is."
nem kell. ebben egész biztos lehetsz.
"ebben egész biztos lehetsz."
ezt az "egész biztos" dumát én az elmúlt 1 év fényében nem merészelném elsütni-kb soha többet.
azok után ami 2020. márc 13-én reggel 8kor történt (na emlékszünk még... én igen!!) na azok után SOHA többet nem lehet kijelenteni az "egész biztost" semmire
a halál na az biztos azon kívül semmi
"és mentek vissza szépen a suliba!"
a 22-es választásokig nem lesz itt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!