Gondolkoztatok már ezeken?
1.) Lehet hülyén fog hangozni de nekem idő kellet míg realizáltam hogy az összeesküvés legendák mögött nincs semmi. Minden mi képzelünk oda. A világ végtelenül egyszerű.
2.) Van hogy azon filozofálok, hogy valójában nincs is olyan hogy nő meg férfi, hiszen ugyan azokból a szövetekből épülünk fel az egész egy illúzió, hogy szaporodjunk.
3.) Szép dolog hogy itt mondják, hogy legyen célod, de attól még a világ, a létezés nem lesz értelmesebb. Rabszolgák vagyunk, de nincs rabszolgatartó úr, legalábbis olyan akit mi elképzelünk.
4.) konteok nélkül a magyar politikát és úgy általában az egészet egy nagy viccnek érzem.
Huha oregem van baj a fejedben boven. Kezdjuk ott hogy mi a francot keres ez a tema a munkahely-kollegak rovatban?
A tobbi baromsagodat meg inkabb hagyjuk
Imádom, hogy aki leír pár középszerű sablont máris nagy elmélkedőnek hiszi magát. :D
Leírok egy valóban értelmes gondolatot: ahelyett, hogy felesleges, értelmetlen elmélkedéssel töltenéd az idődet, használd fel ezt az energiát és időt arra, hogy olyan életet építs ki, amiben ne érzed magad rabszolgának.
"pénz"
A pénz tagadhatatlanul fontos eszköze az életnek, de személy szerint vagyok olyan helyzetben, hogy ne aggódjak a hiánya miatt és kihasználhassam az általa szerzett lehetőségeket.
"hatalom"
Van felettem álló hatalom, én nekem is van hatalmam. Az élet már csak ilyen, az rajtad áll, hogy mit hozol ki a lehetőségeidből.
"ego"
Mármint a sajátom? Minden embernek van valamennyire és amíg nem esik túlzásba, nincs is ezzel baj.
"különböző képzeletbeli bálványoknak."
Ateista vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!