Egyes diákoknak az online iskola a meló megúszásáról szól?
Mivel úgy veszem észre, hogy szinte semmit nem ér, és pont ezért hisztiznek most azok akik érettségire készülnek, jogosan. A tanárok nagyrésze nincsen erre felkészítve rendesen. A rendszerről nem is beszélve.
A dolgozatokat gyerekjáték ki puskázni, tény hogy valakinek nem kell korán kelni, több szabad ideje marad stb. De ha majd bekerülnek a munka világába, és minden nap 8 órát végig kell dolgozniuk akkor visszasírják a sulit ahol csak figyelni kellett.
Majd ha ide járnál, ahova én, nem beszélnél ilyen phaszságokat. Minden tárgyból kb megduplázták a követelményeket, minden tárgyhoz projekteket iktattak be, minden vizsga szóbeli. Nem lehet megúszogatni meg elcsalni.
Ennek ellenére jobban tetszenek a visszanézhető anyagok és az otthoni légkör. Dolgozom is az egyetem mellett (hűha, igen, nyolc órát), nincs szükségem arra, hogy valaki berendeljen és mikromenedzseljen, mint valami dedóst. Szerencsére a munkám is home officeban megy és valószínűleg nem is fogunk visszamenni az irodába.
1
Köszi a választ! Elsősorban középiskolásokra gondoltam, egyetemre már nyílván az megy aki oda akar menni..teljesen önkéntes alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!