Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mások "se" örülnének neki, ha...

Mások "se" örülnének neki, ha egész félévben online suli lenne?

Figyelt kérdés

Én nem, mivel felnőtt képzésen vagyok és online szinte lehetetlen leadni az anyagot!

És mivel eleve 4-en vagyunk tesók és csak 2 szobák van így valakinek a konyhába kell lennie mikor órája van!

A füles nem megoldás, próbáltuk..

2021. febr. 12. 08:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
Ja. Úgy veszem észre, hogy már azoknak is tele van t*kük vele, akik ősszel még tűkön ülve várták, hogy bevezessék.
2021. febr. 12. 08:36
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Én már elfogadtam, hogy szerintem nem lesz már az éven suli. Idén fogok érettségizni, a legtöbb tanár már leadta az összes anyagot,csak gyakorolni kell, az meg itthon is megy.
2021. febr. 12. 08:46
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
én mennék már vissza az egyetemre
2021. febr. 12. 08:54
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Én mennék már vissza. Pár tantárgyat nagyon nehéz megérteni és tanulni így, digitális oktatásban.
2021. febr. 12. 08:57
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
Nem lehetetlen egyáltalán, de abban igazat adok, hogy ez így egy kalap szar. Az előző félév jó volt, nálunk mindent megtettek, hogy átadják a tudást, ez úgy gondolom, sikerült is. Most viszont hatalmat koppantunk: mindenhez csak videót linkeltek eddig és egy feladatot, amit ha nem oldasz meg, gyakorlatilag úgy írják be, mintha meg sem jelentél volna az órán. Átverve érzem magam, 320 ezret fizetek félévente a képzésért és ezt kapom...
2021. febr. 12. 09:05
 6/17 anonim válasza:
63%
a se miért került idézöjelbe? 🤔
2021. febr. 12. 09:06
 7/17 A kérdező kommentje:

6

Csak kiemelés, mert több olyan kérdés van ami isteníti a digitális oktatást!

2021. febr. 12. 09:08
 8/17 anonim ***** válasza:
77%

En pont arra hajtok hogy minden maradjon. Egyetemista vagyok es odab.sztak nekunk 18 tantargyat az elozo 10 utan, hogy jo lwsz az ugy nektek. Online sokkal konnyebb volt vizsgázni, pedig nekem nem egy matekos tantargyam van.

Sajnos nalunk valszeg visszajon a jelenleti mivel csak 7en vagyunk, es a suli folyamatosn kérvenyezi hogy bemehessunk a "gyakorlati" orakra (amik nincsenek csak ezek a szamolos orak..) . Mar csak abban remenykedek hogy legalabb az elso zh-kat meg megtudom irni online hogy legalabb egy kis segítséget kaphassak az elkövetkező 14 vizsgahoz...

2021. febr. 12. 09:20
 9/17 anonim ***** válasza:
98%

Az a baj ezzel, hogy sokan akkor se tanulnak normálisan, amikor jelenléti oktatás van. A digitálba meg totál ellustulnak. A tanárok se tudják hogy adják le az anyagot, van amelyik komolyan veszi, van amelyik nem, aztán oldd meg ahogy tudod.

Ami bosszantó lehet az, amit az 5ös írt, fizetős képzés és 0 amit kapsz cserébe, pontosabban a meg szerzett papír mögött nem lesz tudás.

Egy barátnőm az orvosira jár, azt mondja ez így vicc, nem hiába nincs levelezős orvosképzés. Szerinte az őszi féléve az kuka (megvannak a tárgyai csak nem érzi reálisnak a tudást), legszívesebben passzíváltatna míg újra be lehet járni, csak azért 1-2 szemeszter kihagyás se jó, mert sokkal nehezebb felvenni a fonalat.

2021. febr. 12. 09:23
 10/17 A kérdező kommentje:

8

Tehát abban reménykedsz, hogy az első ZH-t ki tudod puskázni?

2021. febr. 12. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!