Középiskolai tanárok! Tanár diák viszonyról vélemény?
Ha volt ilyenbe részetek akkor vélemény,vagy igazából csak tapasztalat mi tud ebből ki jönni?
Tanárok hogy üzennek a diákoknak ha tetszik nektek vagy ilyenek?
Volt ezzel rengeteg tapasztalatom...
Beültem az órára, a tanár leadta az anyagot. Sőt, még a dolgozatomat is kijavította 😍
Fujfujj neem
Én nemrég kezdtem a pályát, a fiúkat úgy nézem, hogy jóképű gyerek. Meg is mondom nekik, hogy te egy jóképű fiatal fiú vagy, szóval ne csináld ezt meg ezt a dolgot, mert elriasztod a lányokat
Egyetlen egyszer volt olyan, hogy egy fiút nem mint gyereket néztem meg, de én akkor csináltam az első rövid gyakorlatomat, én voltam 23, ő meg 18 évesen kezdte a technikuomot, ő volt 21
De azonkívül hogy megállapítottam szigorúan magamban, hogy jó pasi, ennyi. Utána hogy érettségizett, Meg keresett, de így sem.
Valahogy egy egészséges tanárban szerintem mindig ott van a felnőtt-gyerek felosztás, bennem még anyukás érzések is, meg a többi női tanárban is, de férfiaknak is ott kéne hogy legyen a gyerek vészcsengő
Szóval beteg minden ilyen kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!