Szerelmes vagyok a kémia tanárnőmbe, mit kéne tennem a leírt esetben? 16/F
Igazából a teljes sztori annyi hogy van egy fiatal (38 éves) tanárnőm aki nem tanít minket, amíg tanított nagyon jóba voltunk/vagyunk. Jelenleg elértem oda hogy elkezdtem vele messengeren flörtölni, és szerintem neki is egyértelmű a dolog, sőt ő is mutatta ennek a jelét hogy kicsit jobban kedvel engem. jelenleg ott tartok hogy bevallom neki az egészet ami a fejembe van, abba az estbe hogy ő még ezt nem tudja.
1.Lehet ebből bármi bajom is?
2.Ez most anya komplexus?
3.Mi lenne ebben az esetben a helyes, bízak egy kapcsolatban vagy ez igy off?
szilveszterre tervezem hogy elmondjam neki, igazából nem tudom még hogy lesz, de le írok neki mindent hajnalba, ha meg besülne azt mondom hogy részeg voltam, elég szar mentő öv de legalább nem ég a pofám.
Vagy mit kéne, ez így jó?
Én nem vagyok beléd szerelmes!
Jó éjt!
Hagyd beken a tanarnodet. Akar le is csukhatjak te idiota.
Maradj meg a pocshuzogatasnal.
Drága Kérdező! Történt azóta valami? Írhatok neked privátban?
N
#9-es
Ne foglalkozz az #5-össel. Fogyatékos szegény. Ha nem tudja mi a pedofília, menjen be tökölre a fiatal koruakhoz. Úgy meg rakják még a 16 év alattiak is hogy szét szakad a s€gge.
Aztán pedofilozhatja saját magát.
Kérdező! Ha rám hallgatsz: pakolj alá. Ne késöbb bánkódj rajta hogy kihagytad. A mai eszemmel már bánom hogy én is akkor nem mentem rá egy két tanárnőmre mikor suliba jártam. Pláne esti gimibe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!