Szerintetek a tanár nagyon bunkónak nézett engem emiatt?
Pénteken volt egy kémia óránk. Nálunk alapvetően nem kötelező a maszk órán, csak a szünetben azonban a kémia tanár felvetette velünk amire én nem kapcsoltam.
Konkrétan az történt, hogy néztem magam elé majd mire észbe kaptam, hogy milyen órán is ülök arra lettem figyelmes, hogy már csak 10 perc van az órából.
Felnéztem és csodálkoztam azon is, hogy miért visel mindenki maszkot hisz nem is kötelező tudtommal. Majd megkérdeztem a mellettem ülőt, hogy minek van rajtatok maszk és akkor mondta, hogy mert a tanár kérte.
Szerintetek nagyon bunkónak nézett emiatt a tanárom? Nyilván ha hallom, hogy megkér rá akkor megtisztelem annyival, hogy felveszem de annyira elbóbiskoltam, hogy tényleg azt se tudtam hol vagyok hirtelen. Szerencsére sűrűn nem fordul elő, de nagyon fáradt voltam.
"annyira elbóbiskoltam"
Hát ha a maszk nem is lenne bunkóság, ez azért mégiscsak az, na :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!