Szerelmes vagyok a kémia tanárnőmbe, mit kéne tennem a leírt esetben? 16/F
Igazából a teljes sztori annyi hogy van egy fiatal (38 éves) tanárnőm aki nem tanít minket, amíg tanított nagyon jóba voltunk/vagyunk. Jelenleg elértem oda hogy elkezdtem vele messengeren flörtölni, és szerintem neki is egyértelmű a dolog, sőt ő is mutatta ennek a jelét hogy kicsit jobban kedvel engem. jelenleg ott tartok hogy bevallom neki az egészet ami a fejembe van, abba az estbe hogy ő még ezt nem tudja.
1.Lehet ebből bármi bajom is?
2.Ez most anya komplexus?
3.Mi lenne ebben az esetben a helyes, bízak egy kapcsolatban vagy ez igy off?
Te 16 vagy, ő meg 38, lesz ebből valami? Most komolyan. Ekkora korkülönbséggel nem valószínű.
Inkább a csajokkal flörtölj :D Biztos van pár jó csaj az osztályodban.
Kérdező, a tanárnőt kirúgják majd, vagy magától mond fel, ha nem hagyod békén.
Csak hogy tudd, a zaklatás büntethető.
Szerintem csak belelátsz dolgokat, amik a tanárnő fejében egyáltalán nem léteznek. Nem tudom elképzelni, hogy azért beszélgessen chaten egy tanárnő a diákjával, mert tetszik neki... Egyébként arra utaló dolgokat már írtál, hogy idegesíted, és terhére van neki ez a beszélgetés, de az ellenkezőjéről még semmit, hogy miből gondolod, hogy flört van köztetek, mik a jelei ennek a tanárnő részéről?
Ezért hülyeség amúgy, hogy a diákok ráírogatnak a tanáraikra. Ő a tanárod, és oké, hogy az iskolában beszélgettek időnként, de alapvetően ő nem az az ember, akivel neked iskolán kívül, esténként, hétvégén írogatnia kellene egymásnak... Nem is értem, miért megy bele ő ilyenekbe.
18. igazából órák alatt is voltak mindig eltérő témáink, egy óra nem volt kivétel hogy az óra utolsó 10 percét ne beszéltük volna végig, de van kb még 1000 dolog de a legegyértelműbb amikor meg tudta hogy el kezdtem az osztályából beszélgetni egy lánnyal, arra nagyon ki akadt(átlagosa tanuló vagyok, 4-s magatartással, nem lenne oka aggódni hogy elrontom stb) A lánynak kb meg mondta hogy én tönkre fogom tenni a jegyeit, egy külön órát tartott neki hogy nem beszélhet velem és stb stb. Ezután a lány megírta nekem messengeren hogy én még nem tudom mire képes a tanár nő és hogy ő fél tőle és stb (elmondtam ezt egy két embernek és sokan azt mondták hogy meg lett fenyegetve a lány nagy eséllyel) azóta nem beszéltem más lánnyal, vagy csak úgy hogy ő ne lássa,
Ez így rendbe lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!