Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerelmes vagyok a kémia...

Szerelmes vagyok a kémia tanárnőmbe, mit kéne tennem a leírt esetben? 16/F

Figyelt kérdés

Igazából a teljes sztori annyi hogy van egy fiatal (38 éves) tanárnőm aki nem tanít minket, amíg tanított nagyon jóba voltunk/vagyunk. Jelenleg elértem oda hogy elkezdtem vele messengeren flörtölni, és szerintem neki is egyértelmű a dolog, sőt ő is mutatta ennek a jelét hogy kicsit jobban kedvel engem. jelenleg ott tartok hogy bevallom neki az egészet ami a fejembe van, abba az estbe hogy ő még ezt nem tudja.

1.Lehet ebből bármi bajom is?

2.Ez most anya komplexus?

3.Mi lenne ebben az esetben a helyes, bízak egy kapcsolatban vagy ez igy off?

2020. dec. 25. 21:11
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
2.?! Igazából elég levágósan szoktam vele beszélgetni és ez nagyon nem nyilvánul meg hogy neki kellemetlen lenne, példa: volt olyan hogy 3 napig nem írt vissza, pedig elérhető volt. Ezek jelek lennének hogy elég, vagy hogy tudhatnám meg hogy őt ez zavarja, mert azt nem szeretném.
2020. dec. 27. 22:00
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezek jelek hogy hagyd békén
2020. dec. 27. 22:22
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ír vissza, egyértelmű jele, hogy le akar állítani. Keress barátnőt a saját korosztályodban.
2020. dec. 27. 23:39
 14/30 A kérdező kommentje:
Én tényleg szinte egész nap rá gondolok és nagyon szeretem őt, és azon gondolkozom hogy ezt vele is meg beszélném. persze iskolán kívül élőbe. ennek így lenne értelme, vagy mit kéne tenni, mert őszintén én mindig hiszek abba hogy kapcsolat, csak ahhhh nem tudom, össze vissza van minden.
2020. dec. 28. 00:00
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Te 16 vagy, ő meg 38, lesz ebből valami? Most komolyan. Ekkora korkülönbséggel nem valószínű.

Inkább a csajokkal flörtölj :D Biztos van pár jó csaj az osztályodban.

2020. dec. 28. 09:45
 16/30 anonim ***** válasza:
19%
#15 miért ne lehetne? nem ismerjük a tanárnőt... nem kell egyből negatívan látni a dolgokat
2020. dec. 28. 09:56
 17/30 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, a tanárnőt kirúgják majd, vagy magától mond fel, ha nem hagyod békén.

Csak hogy tudd, a zaklatás büntethető.

2020. dec. 28. 10:05
 18/30 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem csak belelátsz dolgokat, amik a tanárnő fejében egyáltalán nem léteznek. Nem tudom elképzelni, hogy azért beszélgessen chaten egy tanárnő a diákjával, mert tetszik neki... Egyébként arra utaló dolgokat már írtál, hogy idegesíted, és terhére van neki ez a beszélgetés, de az ellenkezőjéről még semmit, hogy miből gondolod, hogy flört van köztetek, mik a jelei ennek a tanárnő részéről?

Ezért hülyeség amúgy, hogy a diákok ráírogatnak a tanáraikra. Ő a tanárod, és oké, hogy az iskolában beszélgettek időnként, de alapvetően ő nem az az ember, akivel neked iskolán kívül, esténként, hétvégén írogatnia kellene egymásnak... Nem is értem, miért megy bele ő ilyenekbe.

2020. dec. 28. 14:46
 19/30 A kérdező kommentje:

18. igazából órák alatt is voltak mindig eltérő témáink, egy óra nem volt kivétel hogy az óra utolsó 10 percét ne beszéltük volna végig, de van kb még 1000 dolog de a legegyértelműbb amikor meg tudta hogy el kezdtem az osztályából beszélgetni egy lánnyal, arra nagyon ki akadt(átlagosa tanuló vagyok, 4-s magatartással, nem lenne oka aggódni hogy elrontom stb) A lánynak kb meg mondta hogy én tönkre fogom tenni a jegyeit, egy külön órát tartott neki hogy nem beszélhet velem és stb stb. Ezután a lány megírta nekem messengeren hogy én még nem tudom mire képes a tanár nő és hogy ő fél tőle és stb (elmondtam ezt egy két embernek és sokan azt mondták hogy meg lett fenyegetve a lány nagy eséllyel) azóta nem beszéltem más lánnyal, vagy csak úgy hogy ő ne lássa,

Ez így rendbe lenne?

2020. dec. 28. 21:31
 20/30 anonim ***** válasza:
21%
írj már rá! lehet csak erre vár
2020. dec. 28. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!