Kémiával és biológiaval kapcsolatban szeretnék tovább tanulni, de a mostani kémia tanárom annyira rosszul tanítja meg minden, hogy teljesen elvette a kedvem és már elkezdtem gondolkozni azon, hogy mást válasszak-e? Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 09:33
1/6 anonim válasza:
Inkább menj magántanárhoz, és tanulj kémiát meg biologiát szabadidődben
2/6 anonim válasza:
Sajnos velem is így volt középsuliban, aztan kikerültem az életbe, dolgoztam, majd 25 evesen újra megjött a kedvem, autodidakta tanultam, készültem fel újra éretségire, felvételire...
Mikor 30évesen végeztem sulival, csak mérges voltam magamra, hogy miért nem tudtam ezt megtenni középsuliban... mert rossz a tanár?... ha meg akarsz valamit tanulni, az nem a tanáron múlik.
3/6 anonim válasza:
Utolsó, ne haragudj magadra, sosem késő, és végül megcsinaltad. Inkább legyél büszke magadra 🥺
4/6 anonim válasza:
A fakton más tanár tanít, demagantanárhoz is járhatsz. Van sok ember, aki azért jelentkezik faktra, mert nem bírja a tanárját. Én például 8 évesen bepisiltem, mert nem tudtam kigombolni a nadrágom és Büdi Lilinek meg Pisi Lilinek csúfoltak. Meg néha Bepisililinek.
5/6 anonim válasza:
A gyerekek így csúfoltak, képzeljétek!
6/6 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy mi akarsz lenni, ha nagy leszel. Ha egy jó szakma, amibe érdemes nagy erőket belefektetni akkor keress magántanárt. Ha öncélúan szeretnél kémiát tanulni, akkor otthon olvassgass hétvégente téged érdeklő könyveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!