Mit csináljak, hogy ne piszkáljanak az osztálytársaim?
semmit...keress más közösséget ezt meg tűrd el.
nekik az élvezet, ha valakit basztathatnak, mert ennyit ér az életük.
szerintem mindenkinek van/volt olyan szituáció a suliban, hogy piszkálták.
5 évvel középsuli után éreztem először a legnagyobb előnyét annak, hogy "kiszakadtam" az osztályból...nem kell szar osztálytalálkozóra menni, mert hát úgysem érdekel senkit.
más osztályokból kerestem magamnak embereket, akikkel az időt eltöltöttem és nem is érdekelt, hogy az osztálytársaim épp mikor mit szólnak be nekem.
Vagy osztály,esetleg iskolát váltast,VAGY egyszerűen leszarod őket.
Meg kell tanulni egyes embereket tejesen figyelmen kívül hagyni,hogy ne rontsák tovább az életedet.
Ehhez hasonló visszaszólásokkal háríthatsz, de ez egy olyan játék, aminek csak a suli vége fog véget vetni. Legyen kéznél mindig 10-20+ darab, hogy bármikor bármilyen beszólásra szegyenben hagyhasd aki piszkál.
"én lakok vidéken, mégis te jársz gumicsizmában mint a tehenészlányok?"
"apuci pénzén élősködsz?"
"nagyon szép rucid van, biztos megdolgoztál érte"
"te tudtad hogy a mekis húspogácsa nem a blahán terem hanem vidéken? gondoltam, hogy nem, ezt egy tudatlan városi sem tudja"
"tudod miért nem látni a városban a csillagos eget éjszaka? mert a városiak sötétsége mindent eláraszt"
stb
Magyarázd el nekik, mi mindentől esnének el a mezőgazdászok munkája nélkül.
Bár szerintem jobban tennéd, ha elmennél az iskolából valami kulturáltabb közösségbe.
A tanár is egy nagy barom, de ezen már nem lehet változtatni.
Néhány vaskalapos tanárka miatt frusztáltak és motiválatlanok a diakok, mert az óran nem ehetnek, nem ihatnak, nem wczhetnek.
Ez az oka annak, hogy az osztálytársaid támadnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!