Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy lehet elérni, hogy ne...

Hogy lehet elérni, hogy ne sírjak a temetésen?

Figyelt kérdés

Meghalt valakim és nagyon sokat sírok titokban, nem akarom, hogy a család tudjon erről, azt akarom, hogy merjenek rám támaszkodni ebben a nehéz időszakban, de félek, ha sírni látnak a temetésen, nem mernek majd hozzám fordulni.

Mivel lehetne a temetésen erősnek maradni?

2020. dec. 19. 23:08
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell erősnek maradni!!!! A temetésen normális dolog a sírás! A te sírásod is! Ne akarj önjelölt támasz lenni, ha magadnak is támaszra van szükséged. Nem feladatod senkit támogatni a saját érzelmeid háttérbe szorításával.
2020. dec. 19. 23:16
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Gondolj valami tök más dologra, mintha ott sem lennél
2020. dec. 19. 23:20
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nagyon jó hogy ki tudod adni magadból. (Kivéve ha nem hisztérikusan bömbölsz hogy minden figyelem rád irányuljon) Én az ellenkező vagyok mert mindig röhögnöm kell temetéseken ahogy mindenki szipog meg sír
2020. dec. 20. 08:05
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
En a fejemben porgos elektronikus zeneket jatszottam le (azokat aztan le is toroltem a listamrol), meg elkezdtem uj edzestervet krealni. Igy kb csak fizikailag voltam jelen. Az elmult egy evben ezt haromszor jatszottam el, ugyhogy nalam ez a bevalt trukk.
2020. dec. 20. 12:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

ha visszafojtod az erzelmeid, az kesobb nagyon nagy nyomot hagyhat benned. engedd aminek jonnie kell, nem te leszel az egyetlen aki sirni fog. az az a pillanat lesz, amikor nem vigasztalni fognak teged, hogy ne sirj, mert ez termeszetes es meg kell tortennie. 2 hozzatartozom temetesen voltam sajnos eddig, mindketton sirtam, en is probaltam kicsit visszafojtani, mert legszivesebben uvoltottem volna. a siras azert van, hogy megszabaitson a felgyulemlett stressztol. sirj amennyit jol esik, ez nem szegyen, nem titok, ugyan olyan termeszetes mint wcre jarni.

kitartast neked, es fogadd oszinte reszvetem!

2020. dec. 20. 14:15
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem mennék el. Ez tuti. A temetésre, rosszullétre hivatkoznék, szédülésre. Könnyű temetésre járogatni aki csak ismerős volt, de amikor egy nagyon fontos embert veszítünk el, kínzás részt venni...bár úgy tudom a hamvasztásnál nincs felhajtás... nem tudom. Csak normális temetésen voltam.
2020. dec. 21. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!