Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan tudom elérni, hogy...

Hogyan tudom elérni, hogy békén hagyjon?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam,aki rettenetesen utál.Rendszeresen fellök vagy csak próbálkozik,a hajamba dobál dolgokat,kigúnyol,beszólogat stb.Már lassan 3 teljes éve csinálja ezt,de csak ő(a 2 barátnője max.röhög,de nem túl gyakori).

Előzmények:

Mindenkivel bunkó volt 9.osztály elején,természetesen én sem maradtam ki a sorból,elég rondán beszólt nekem,amit meghallott a tanárunk és beírt neki+ő felelt azon az órán.Azóta szinte csak velem szemét és engem okol,amiért beírtak neki és összevesztek otthon.

Kérdem én,hogy erről én miért tehetek?Ezt tőle is megkérdeztem,de a válasz csak annyi volt, hogy ,,mert csak hülye rib..c''

Szóval értelmesen kommunikálni vele lehetetlen.Ha szólnék egy tanárnak az csak olaj lenne a tűzre.

Hogyan érjem el, hogy békén hagyjon?Van egy olyan érzésem,hogy békésen nem fogom tudni megoldani.

Köszönöm a segítséget! 17L

2019. febr. 25. 22:53
 1/5 MR.X. ***** válasza:
100%
Az ilyen embereket ki kell nevetni...hidd el, hosszútávon le fog rólad szállni.
2019. febr. 25. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Ne békésen oldd meg akkor. Ha legközelebb megdob, vagy fellök, akkor válaszul te is dobd meg, esetleg üsd meg. Ha látja, hogy kiállsz magadért, akkor abbahagyja. Azért téged csesztet mert lapulsz és nem teszel semmit, az ilyeneket a legkönnyebb szívatni. Állj a sarkadra, nagy lány vagy, elég a gyávaságból!
2019. febr. 25. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Ha van valami végzős fiú barátod szólj neki. Esetleg alázd meg jó sok ember előtt. Az ilyenek sajnos másból nem értenek.
2019. febr. 26. 00:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt egy ilyen tag. Mi teljesen véletlenül kilöttyintettük az üdítőt mellette, miközben ő ült és egészen véletlenül úgy nézett ki mint aki bevizelt. A teremből nem ment ki, de gondoskodtunk róla, hogy a közönség jöjjön hozzá. Azután kezesbárány lett az elkövetkező együtt töltött évekre :)

Olyan is volt aki agresszívan oldotta meg a hasonló helyzetet, de én a többet ésszel mint erővel híve vagyok.

Ne törődj vele, ne vedd fel amit mond. Ha ez nem megy, szólj vissza neki, alázd meg. Gonoszul hangzik, de van aki csak ebből ért. Sok sikert

2019. febr. 26. 00:35
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem meg elég, ha csak szarsz az egészre.

persze, lehet jobb tanács, ha viszonoznánk ezeket a dolgokat neki, csak hát egy olyan embert kérni erre, aki mondjuk nem ilyen beállítottságú, az borítékolható, hogy csak olaj lesz a tűzre.

engem is többen piszkáltak, de próbáltam mással foglalkozni. volt egy másik osztálytársam, ő tán még visszahúzódóbb, különcebb is volt, mint én...őt is sokan basztatták, aztán egyszer megütötte az egyik srácot...de igazából csak méginkább elkezdték basztatni, hogy na milyen bátor lett...és ez még a jobbik eset, mert neki legalább sikerült megütnie.

mi van, ha a "rutintalanság" miatt nem is jön össze a bosszú, méggázabb lesz a végeredmény...szóval én inkább ezt a megoldást hanyagolnám...van még 1 év, utána lehet soha többet nem látod ezeket...

2019. febr. 26. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!