Gimnáziumban ha tanulás nélkül mindenből 2-es vagyok, akkor profi szintű tanulással milyen lehetek?
Nem tudom.
De azt igen, hogy 2-essel nem fogsz semmilyen egyetemre bejutni.
Sot kerdes erettsegire mennyire fogsz emlekezni a dolgokra, ha semmit nem tanultal.
Szoval vagy csinalsz valami jo szakmat.
Es azt meg is tanulod.
Mert ha az en furdomet csempezed ki “elmegy” kategoriara agyoncsaplak.
Vagy mik a terveid a jovore?
Mert az epp elmegy kategoria munkaknal nem a legmegfelelobb, nem fognak sokaig alkalmazni sehol, ha latjak, hogy szarsz bele, max. a gyartosoron.
A kepesseget mindig legyozi a szorgalom.
Kettessel vegigevickelt.
Szerinted mennyi mindenre fog emlekezni majd a 2-es tudasaval erettsegire?
Vagy vegigseggeli tanulassal a felkeszulesi idot, vagy megszivta.
Szerintem mar keso banat. Mert nem hiszem vegig fogja seggelni a felkeszulesi idot.
Meg ha angol stilusban 3 targybol kene erettsegizni arra azt mondom fel lehet leszulni szinte 0-rol.
De nalunk ugye 6 targy van... szoval ugh, kicsit duplaja az anyag. Foleg hogy szobeli is van.
En tanulos vagyok, de sztem bexarnek ha 0-rol kene benyalni 6 targy egesz kozepsulis anyagat.
# 2
Igazából már dolgozok, többet foglalkozok melóval. Concept artistként rajzolok.
Az jol hangzik.
Akkor mar nem leszel elveszve igy, ha van mar valami keszseg a tarsolyodban, amit fejlesztesz. 😇
# 6
Köszönöm, :-) igen, de azért össze akarom kapni magam, nem jó ha csak egyik oldala van fejlesztve az embernek, a többit meg elhanyagolja.
Jah... valami backup plan mindig jo.
En szeretem magam kibiztositani, mert voltunk mar gazdagok es csorok is es az elso mindig jobb volt.
Amugy a nagy reszet a sulis anyagnak faxsagnak tartottam es tartom mai napig.
Kezdd el hasznalni a Negyjegyut, tori Atlaszt meg forrasokat - ha tudod hogyan hasznald oket erettsegire joval kevesebbet kell tanulnod, mert egy rakat info bennuk van. 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!