Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Gimnáziumban ha tanulás...

Gimnáziumban ha tanulás nélkül mindenből 2-es vagyok, akkor profi szintű tanulással milyen lehetek?

Figyelt kérdés
Mondjuk 2. évben kipróbáltam, hogy naponta átlag 3 órát tanultam, de azért nem 100%-on, mondjuk érzésre 70-80% erőbdobással, és akkor mindenből 5-ös lettem, csak matek lett 4.

2020. dec. 16. 16:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből nem lehet megmondani.
2020. dec. 16. 16:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom.

De azt igen, hogy 2-essel nem fogsz semmilyen egyetemre bejutni.

Sot kerdes erettsegire mennyire fogsz emlekezni a dolgokra, ha semmit nem tanultal.

Szoval vagy csinalsz valami jo szakmat.

Es azt meg is tanulod.

Mert ha az en furdomet csempezed ki “elmegy” kategoriara agyoncsaplak.

Vagy mik a terveid a jovore?

Mert az epp elmegy kategoria munkaknal nem a legmegfelelobb, nem fognak sokaig alkalmazni sehol, ha latjak, hogy szarsz bele, max. a gyartosoron.

2020. dec. 16. 16:32
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Ha valaki jóképességű, végig tolja a gimit és pluszban is tanul, akkor érettségire meg lehet 2 nyelvvizsga, abból mondjuk az egyik felsőfok, meg 2 emeltszintű érettségi, amivel röhögve felveszik az egyetemre.
2020. dec. 16. 16:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A kepesseget mindig legyozi a szorgalom.

Kettessel vegigevickelt.

Szerinted mennyi mindenre fog emlekezni majd a 2-es tudasaval erettsegire?

Vagy vegigseggeli tanulassal a felkeszulesi idot, vagy megszivta.

Szerintem mar keso banat. Mert nem hiszem vegig fogja seggelni a felkeszulesi idot.

Meg ha angol stilusban 3 targybol kene erettsegizni arra azt mondom fel lehet leszulni szinte 0-rol.

De nalunk ugye 6 targy van... szoval ugh, kicsit duplaja az anyag. Foleg hogy szobeli is van.

En tanulos vagyok, de sztem bexarnek ha 0-rol kene benyalni 6 targy egesz kozepsulis anyagat.

2020. dec. 16. 16:40
 5/10 A kérdező kommentje:

# 2

Igazából már dolgozok, többet foglalkozok melóval. Concept artistként rajzolok.

2020. dec. 16. 16:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az jol hangzik.

Akkor mar nem leszel elveszve igy, ha van mar valami keszseg a tarsolyodban, amit fejlesztesz. 😇

2020. dec. 16. 16:57
 7/10 A kérdező kommentje:

# 6

Köszönöm, :-) igen, de azért össze akarom kapni magam, nem jó ha csak egyik oldala van fejlesztve az embernek, a többit meg elhanyagolja.

2020. dec. 16. 16:59
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

Jah... valami backup plan mindig jo.

En szeretem magam kibiztositani, mert voltunk mar gazdagok es csorok is es az elso mindig jobb volt.

Amugy a nagy reszet a sulis anyagnak faxsagnak tartottam es tartom mai napig.

Kezdd el hasznalni a Negyjegyut, tori Atlaszt meg forrasokat - ha tudod hogyan hasznald oket erettsegire joval kevesebbet kell tanulnod, mert egy rakat info bennuk van. 😁

2020. dec. 16. 17:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Sose fogom megérteni hogy lehet valaki tanulás nélkül 2es gimiben...
2020. dec. 17. 00:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Én négyes vagyok esti gimnáziumban úgy, hogy nem tanulok, csak az adott napokon vizsgák előtt. És nincs jelenléti oktatás.
2022. márc. 24. 10:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!