Mit tegyek ha nem akarok az osztályommal filmezni?
Külföldön élek, itt van suli, pénteken lesz az utolsó nap, de már holnap nem tanulunk, csak filmezünk meg játszunk.
A reszkessetek betörőket fogjuk nézni, és az nekem mindig egy családias film volt karácsonykor, meg nosztalgia, mert amikor otthon éltünk még minden évben megnéztük, de most már ritkábban, mert kezdjük unni :D
A lényeg, hogy az nekem olyan otthonkás hangulatú, bekuckózó film amit a családdal nézek, akiket szeretek. Az osztályokat ki nem állhatom, ők se engem. És nem akarom pont ezt a filmet velük nézni, mert akkor félek, hogy elvesznek a szép emlékeim amit ez a film idéz elő bennem, és hogy utána akárhányszor látom majd erre az osztállyal való filmezésre fog emlékeztetni.
Te vagy az a lány, aki Angliában él, és pár hete írt ide, hogy utálja a sulit?
Szerintem hívd fel az Absence Line-t (vagy nem tudom, Angliában így hívják-e), és mondd azt, hogy köhögsz, nem mész suliba, ennyi. Azért a szüleiddel beszéld meg, hogy tudjanak róla. Orvosi igazolás ott úgyse kell.
Legelöl ülök, tehát a tábla előtt amin megy a film. Szerintetek szólhat azért a tanár, ha nem a táblán (vagyis a filmet) nézem, hanem leszegett fejjel a körmeimet babrálom vagy mondjuk előveszek vmi olvasnivalót. Kötelezhet arra, hogy nézzem a filmet?
Mondjuk nem hiszem, hogy szólna érte, hisz utolsó előtti nap lesz, akkor màr mindent lazán vesznek, de ti mit gondoltok?
Ha végig rá sem nézek a táblára akkor megszólhat érte?
5-ös, és ha valaki nem szereti a filmet? Nem tudhatják, hogy miért nézem, lehet, hogy csak szimplán nem szeretem azt a filmet.
Amúgy igen attól is félek, hogy ezért megutálom, és, hogy hiába néz(t)em meg otthon évente a családdal, félek, hogy ez az 1 osztállyal közösen való megtekintés marad majd meg bennem és mindig erre az 1 alkalomra fogok emlékezni ha látom valahol a filmet a jövőben. Amire kicsi az esély, hisz az dominál ami többszöri élmény, és az az otthoni, családias megtekintés, szóval arra kéne emlékeznem és ezeknek nem vehetné át a helyét ez az 1 alkalom, de mégis ettől tartok, hogy ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!