Ki akarok tűnni az osztályomban. Milyen ruhákat, meg más dolgokat ajánlotok?
Nagyon visszahúzódós vagyok és szeretnék egy kicsit menőbb vagy feltűnőbb lenni (nem a fiúk kedvéért). Tudnátok olyan ruhákat vagy esetleg ékszereket mondani, amivel kitűnhetek?
(13 éves lány vagyok)
Ha nem olyan a személyiséged, akkor ne csináld a fesztivált. Mert ha nem tudsz önmagaddal azonosulni (főleg ha megjátszod magad) és felveszel egy szerepet, akkor az első alkalommal amikor kiesel belőle vagy beléd kötnek akkor nem fogod tudni megvédeni magad, és onnantól kezdve rajtad fognak gúnyolódni és piszkálni.
Először oldd meg a személyiségi problémákat, mert ha nem vagy közvetlen/nyílt az emberekkel és nyitott másokra, akkor az öltözködésed ne küldjön félreérthető jeleket, mert beéghetsz vele.
Szerintem ruha helyett vegyél fel egy krumplis zsákot és tegyél egy vödröt a fejedre...
Első nekifutásra önvizsgálatot ajánlok: nagyon nem mindegy, milyen vagy és hogyan határozod meg önmagad. Egy visszahúzódó embert, ha felvesz egy feltűnőbb ruhát, gyakran zavarja a hirtelen ráirányult figyelem.
Második nekifutásra is önvizsgálatot ajánlok, ezúttal külsőt: mondhatjuk neked, hogy ez vagy a menő, ha úgy áll rajtad, mint tehénen a gatya, nem vagy vele kisegítve.
Ha egy kicsit figyelsz, rá fogsz jönni, hogy általában az a feltűnő és arra mondják, hogy "hű, de jól áll!" ami az ALKATODHOZ és az EGYÉNISÉGEDHEZ is passzol.
Ékszertémában érdemes megnézni, hogy mit művelnek a környékbeli kézművesek: felénk van néhány nagyon tehetséges leányzó, akiktől teljesen reális áron lehet szerezni egyedi ékszereket. (Vagy akár te is nekikezdhetsz valamit gyártani, bár gondolom, ha tudnád, akkor már csinálnád :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!