Rockpince.hu-ról akarok rendelni, de vannak aggályaim. Ismeritek a helyet, webáruházat? Többi lentebb
A rockpince.hu-n kinéztem magamnak pár kendőt, és szeretném megrendelni, de egy barátom néhány éve egy másik hasonló boltból rendelt, és utána a boltba dolgozó bőrfejek folyton zaklatták otthon? Ezt szeretném elkerülni. Nem ismerem a helyet, nem tudom kik dolgoznak benne, de szeretném elkerülni azt, hogy ilyenekbe keveredjek. Mennyire kulturált és megbízható hely a rockpince? Érdemes tőlük online rendelni házhoz-szállítással?
Előre is köszönöm a választ.
Ilyennel nem lesz gond, zaklatni nem fognak. Mondjuk szerencsésnek kell lenned, mert nekem és sok haveromnak hetekbe, sőt hónapokba telik míg megjön valami. Nekem egy bakancs 1 hónap volt, úgy hogy amit kiküldtek rossz méretben van, haverom pulcsija 5 hónapja nem jött meg. És nem küldenek emailt hogy nem fog megjönni, csak majd egyszer küldik ha küldik...
De lehet szerencséd lesz és 2 napon belül megjön, erre is volt már példa.
Én amit eddig rendeltem tőlük, mindig meg is kaptam, és azt, amit tényleg rendeltem.
Mondjuk én Pesti vagyok, szóval mindig személyes átvételt kértem, elballagtam érte az üzletbe, s volt hogy olyan termék is 1 hét alatt beérkezett hozzájuk, amit csak külön rendelésre lehetett vásárolni.
Ja, és mivel a Rockpincében bájos eladóhölgyek vannak, nos, ők biztos nem fognak zaklatni, arra mérget vehetsz. ;]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!