Nem sokára 8. osztályos leszek és én nem akarok egy másik iskolába menni! Hiányozni fog az osztályom nagyon! Amikor csak arra gondolok h már csak 1 évem van. Mit csináljak?
"igaz a középsulis barátságok nem lesznek olyan kitartóak"
nem a fenéket nem, életre szóló barátságokat lehet ott kötni
Gimnaziumban sokkal tartosabb baratsagok tudnak kialakulni. Ott mar kicsit homogenebb a csapat, megvan az alap erdeklodes, ki merre akar menni, mig altalanosban altalaban teljesem kulonbozoek a gyerekek. Nekem a kozepsulis eveim eddigi eletem legboldogabb evei voltak, sokkal jobb es oszintebb baratsagokat kotott ott, pedig egy ideig en is ugy gondoltam, az altalanosnal nem lesz jobb. Most egyetemen kivancsi vagyok, felulmulja-e az egesz a gimit.
Egyebkent, ha tenyleg jo baratok vagytok, nem fog megszakadni a kapcsolatotok kozepiskolabam sem, ha tesztek erte, de en ahogy lattam-tapasztaltam, egyetlen egy kivetellel mindenki szetkerult az altalanos iskolai legjobb barataitol es egymas fele sem neznek mar, annyit valtozik az ember tinedzser koraban, a kozepiskolai evek alatt. Megvaltozik az erdeklodesetek, a stilusotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!